Kayıt
11 Ağustos 2013
Mesajlar
1.723
Beğeniler
21
Şehir
İzmir
Merhaba exl ailesi uzun bi aradır yoktum askerlikti oydu buydu 1seneyi aşkın süredir yoktum. Birisine şifremi unuttum dedim ilgilenicekti ama bilmiyorum niye oralı olmadı. Bir şekilde şifremi buldum giriş sağladım sizlere bi sorum olacak arkadaşlar bir oyun oynuyorum lakin ip limitli ve bazıları bunu kırıyor mbot proxy sayesinde lakin mbot proxy ip adresiyle bi char açıp hep o proxy ile giriş sağlasam kendi orjinal ip adresimden hiç girmesem benim ip adresimi bulurlar mı ? orjinal hesaplarım ban yiyebilir sonuçta yasak bir şey yani kısaca proxy ile girdiğimde ulaşabileceği proxy ip adresi mi yoksa benim ip adresim mi ? proxy ip adresi ise benim orjinal ip adresime ulaşma ihtimali var mıdır ban yemeyelim sonra :lolmuch:

yardımlarınızı bekliyorum:muck:
 
Kayıt
19 Ekim 2009
Mesajlar
10.451
Beğeniler
97
Takımı
Galatasaray
Çoğu oyunda kullandım proxy hiç ban yemedim sanmıyorum o kadar takılacaklarını.Karakterleri farklı slotlara koymayı dene limit kaç ise ona göre dağıt birşey olmaz.
 
Kayıt
15 Mart 2013
Mesajlar
1.390
Beğeniler
149
Eğer aynı pcden hem proxyli hem normal char girersen . Belki hwidden yakalanabilirsin. Ama 1 pcden proxyli diğerinden proxysiz girersen hep sıkıntı olmaz.
 
Kayıt
17 Kasım 2016
Mesajlar
3.162
Beğeniler
466
İp limiti ayarlayan insan evladı bu yazılanları da görür. Ama yabancı ise çok anlamaz belki :think: :naber:
 
Yukarı Alt