.SA.
![]() |
hadi ya, peki başbakana nasıl bi suikast hazırlıgı yapıolar ? O konudada bizi aydınlatırsan minnettar olucaz.sezgin_06 demiş ki:BEYLER ZATEN MBOT u SBOT YAPDI DİKKAT EDERSENİZ BÜTÜN ÖZELLİKLERİ VE HEMEN HEMEN AYNI YERDELER SBOT SADECE BAŞKA BİR BOT CIKARTIP KENDI ÜSTLERİNE GELİNMEMESİNİ İSTOYORLAR !!!
::)):):) hiiç fena olmazdı wallaT_JeSuS_R demiş ki:başka nasıl bir özellik koymalarını bekliyordun havadan ucarak gitmesi gibi mi ?![]()
Neoptolemos demiş ki:hadi ya, peki başbakana nasıl bi suikast hazırlıgı yapıolar ? O konudada bizi aydınlatırsan minnettar olucaz.sezgin_06 demiş ki:BEYLER ZATEN MBOT u SBOT YAPDI DİKKAT EDERSENİZ BÜTÜN ÖZELLİKLERİ VE HEMEN HEMEN AYNI YERDELER SBOT SADECE BAŞKA BİR BOT CIKARTIP KENDI ÜSTLERİNE GELİNMEMESİNİ İSTOYORLAR !!!
Neoptolemos demiş ki:hadi ya, peki başbakana nasıl bi suikast hazırlıgı yapıolar ? O konudada bizi aydınlatırsan minnettar olucaz.sezgin_06 demiş ki:BEYLER ZATEN MBOT u SBOT YAPDI DİKKAT EDERSENİZ BÜTÜN ÖZELLİKLERİ VE HEMEN HEMEN AYNI YERDELER SBOT SADECE BAŞKA BİR BOT CIKARTIP KENDI ÜSTLERİNE GELİNMEMESİNİ İSTOYORLAR !!!
verdiğin cevabı bütün düşünce gücünlemi verdin bilemiyorum ama;Neoptolemos demiş ki:hadi ya, peki başbakana nasıl bi suikast hazırlıgı yapıolar ? O konudada bizi aydınlatırsan minnettar olucaz.sezgin_06 demiş ki:BEYLER ZATEN MBOT u SBOT YAPDI DİKKAT EDERSENİZ BÜTÜN ÖZELLİKLERİ VE HEMEN HEMEN AYNI YERDELER SBOT SADECE BAŞKA BİR BOT CIKARTIP KENDI ÜSTLERİNE GELİNMEMESİNİ İSTOYORLAR !!!
yakında scriptsiz de çalıştırırlarsariyer4 demiş ki:yok ya sbot yeminlen 10 numar ben sinir oldum mbot'un sadece script ile çalışmasına adamlar onca şey yapdı 2 dk lık iş onların script'siz kasma özelliğini koymasını + yapdıın script bir de çalışsa kasdıın yer dağlık bir yer olunca meret çalışmaz oluor.Bence sbot'un eline su dökemez
sariyer4 demiş ki:yok ya sbot yeminlen 10 numar ben sinir oldum mbot'un sadece script ile çalışmasına adamlar onca şey yapdı 2 dk lık iş onların script'siz kasma özelliğini koymasını + yapdıın script bir de çalışsa kasdıın yer dağlık bir yer olunca meret çalışmaz oluor.Bence sbot'un eline su dökemez