1. Reklam


    1. viovio

mBot F8 Crack


  1. Skrillex

    Skrillex moderator

    Kayıt:
    2 Ekim 2015
    Mesajlar:
    539
    Beğenilen Mesajlar:
    156
    Ödül Puanları:
    53
    Şehir:
    Kahramanmaraş
    [​IMG]

    Merhabalar, bugün sizlere f8games için yapmış olduğumuz mbot crack'i paylaşacağım.

    Crack bilgisayarınız üzerinden lisanslamaktadır kendisini. Dolayısı ile herhangi bir sunucuya erişimi olmadığı için hiçbir zaman lisans ile ilgili bir problem yaşamayacaksınız.
    • mBot Crack Kullanımı​
    1- F8Loader.exe 'yi yönetici olarak açın.
    2- Oyununuzun bulunduğu klasörü gösterin.
    3- Giriş yap butonuna basıp ayarları kaydedin.

    İndirmek Linki; mBot F8 Crack
    Rar Password: www.extraloob.com
     
    Son düzenleme: 14 Ocak 2018
  2. RanstaMonsta

    RanstaMonsta asistan

    Kayıt:
    26 Ocak 2016
    Mesajlar:
    2.881
    Beğenilen Mesajlar:
    885
    Ödül Puanları:
    143
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Edirne
    Sağolasın eğer bir yerde oynamaya kalkarsam kullanacağım :D Reklam yok değil mi girişte çıkışta?
     
  3. Skrillex

    Skrillex moderator

    Kayıt:
    2 Ekim 2015
    Mesajlar:
    539
    Beğenilen Mesajlar:
    156
    Ödül Puanları:
    53
    Şehir:
    Kahramanmaraş
    Temiz olması lazım @DontAsk reyizin hazırladığı bir şey.
     
    DontAsk bunu beğendi.
  4. DontAsk

    DontAsk JUST DO IT

    Kayıt:
    21 Şubat 2008
    Mesajlar:
    48
    Beğenilen Mesajlar:
    19
    Ödül Puanları:
    8
    Herhangi bir yönlendirmesi veya reklam bulunmuyor içerisinde(splash dahil hiç bir şey yok). Ayrıca lisanslama işlemini localden yaptığı için ömürlük kullanabilirsiniz
     
  5. Skrillex

    Skrillex moderator

    Kayıt:
    2 Ekim 2015
    Mesajlar:
    539
    Beğenilen Mesajlar:
    156
    Ödül Puanları:
    53
    Şehir:
    Kahramanmaraş
    Chorus bunu beğendi.
  6. moza

    moza rank8

    Kayıt:
    31 Aralık 2007
    Mesajlar:
    35
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    private serverler için değil mi bu ?
     
  7. Sparkle

    Sparkle asistan

    Kayıt:
    27 Mayıs 2016
    Mesajlar:
    1.787
    Beğenilen Mesajlar:
    923
    Ödül Puanları:
    143
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Muğla
    Evet,private serverlar için.
     
    Skrillex ve moza bunu beğendi.
  8. thorin3535

    thorin3535 rank8

    Kayıt:
    23 Ocak 2018
    Mesajlar:
    2
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Ödül Puanları:
    13
    hata alıyorum creataprocessa diye bir hata alıyorum yardım eder misiniz ?
     
    Skrillex bunu beğendi.
  9. Sparkle

    Sparkle asistan

    Kayıt:
    27 Mayıs 2016
    Mesajlar:
    1.787
    Beğenilen Mesajlar:
    923
    Ödül Puanları:
    143
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Muğla
    Windows defender ve diğer virüs programlarını kapatıp loaderi yönetici olarak çalıştırın.
     
    srokolik1 ve Skrillex bunu beğendi.
  10. Skrillex

    Skrillex moderator

    Kayıt:
    2 Ekim 2015
    Mesajlar:
    539
    Beğenilen Mesajlar:
    156
    Ödül Puanları:
    53
    Şehir:
    Kahramanmaraş
    Botun sourcesine erişilmemesi için f8.dll gibi şifrelidir okuyamadığı için virüs görüyor antivirüsler :coffee:
     
  11. thorin3535

    thorin3535 rank8

    Kayıt:
    23 Ocak 2018
    Mesajlar:
    2
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Ödül Puanları:
    13
    teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım ve oldu.
     
    Skrillex bunu beğendi.
  12. Nighthunter017

    Nighthunter017 rank8

    Kayıt:
    17 Şubat 2018
    Mesajlar:
    2
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    It has a Hacktool Please Respond thank you
     
  13. Skrillex

    Skrillex moderator

    Kayıt:
    2 Ekim 2015
    Mesajlar:
    539
    Beğenilen Mesajlar:
    156
    Ödül Puanları:
    53
    Şehir:
    Kahramanmaraş
    What is the problem?
     
  14. Nighthunter017

    Nighthunter017 rank8

    Kayıt:
    17 Şubat 2018
    Mesajlar:
    2
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    [​IMG]


    Please fix in a one private server this tool appeared
     

    Ekli Dosyalar:

  15. Skrillex

    Skrillex moderator

    Kayıt:
    2 Ekim 2015
    Mesajlar:
    539
    Beğenilen Mesajlar:
    156
    Ödül Puanları:
    53
    Şehir:
    Kahramanmaraş
    There are dlls in the bot files.
    f8.dll can not read virus programs.
    The bot is encrypted so that the source code is not accessed.
    Close the antivirus and try again.
     
  16. boss57

    boss57 B0SS

    Kayıt:
    1 Eylül 2014
    Mesajlar:
    3
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Meslek:
    .
    Şehir:
    İstanbul
    bende bot login olmuyor ve şu hatayı veriyor :

    Error while initializing network interface
    WSA 0 at step 3
    defender ve virüs programı kapalı ne yapmam lazım yardımcı olabilecek birisi var mı acaba ? teamviewer verebilirim yapabilecek var ise yorumlarınızı bekliyorum.
     
  17. handsomeng

    handsomeng rank8

    Kayıt:
    29 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    6
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    dostum ilk etapta defender açık iken zipten çıkarttıysan karantinaya almıştır sonrasında kapatsan bile virüs olarak görmeye devam eder defender'î kapattıysan zipten tekrar çıkartıp yönetici olarak çalıştırmayı dene
     
  18. Super

    Super asistan

    Kayıt:
    18 Haziran 2013
    Mesajlar:
    2.529
    Beğenilen Mesajlar:
    645
    Ödül Puanları:
    133
    Meslek:
    Deck Officer
    Şehir:
    Tuzla/Ist
    1 .Windows güvenlik duvarını ve virüs programlarını kapat ve emin ol.(Ben kapatmıyorum sorun olmuyor)

    2- Mevcut m-bot'a ait bütün dosyaları silin .

    Dosyalar Buradan size uygun olan crackli m-botu indirin . Dosyadan çıkarttığınızda Loader olanı yönetici başlatıp , şifre yazmadan logine basın . Eğer seçtiğiniz sro_client dosyası geçerli ise herhangi bir problem olmayacaktır .
     
  19. boss57

    boss57 B0SS

    Kayıt:
    1 Eylül 2014
    Mesajlar:
    3
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Meslek:
    .
    Şehir:
    İstanbul
    aynı şekilde yeniden indirip dediğin gibi yaptım yine aynı hatayı veriyor. defender ve virüs programıyla ilgisi olmayabilir başka birşeyler yanlış oluyor sanırım. bu bottan harici diğer botlar login oluyor sadece bu f8 crackli bot login olmuyor
     
  20. Skrillex

    Skrillex moderator

    Kayıt:
    2 Ekim 2015
    Mesajlar:
    539
    Beğenilen Mesajlar:
    156
    Ödül Puanları:
    53
    Şehir:
    Kahramanmaraş
    İşletim sisteminle ilgili bir sorun olabilir bot lisanslama işini senin bilgisayarın üzerinden yapıyor.