Oylar yakın birbirine bakalım kısmetse öyle olacak xDextraloob demiş ki:FeNaCoRe.
Ps : hamza dubleye mi koşuyor![]()
Oylar yakın birbirine bakalım kısmetse öyle olacak xDextraloob demiş ki:FeNaCoRe.
ya anket kapanırsa xDHurRicanEmJ demiş ki:oyumu en son atıp kupamı devredicem xD
ensar00 demiş ki:ya anket kapanırsa xDHurRicanEmJ demiş ki:oyumu en son atıp kupamı devredicem xD
hmzsnmz demiş ki:Oylar yakın birbirine bakalım kısmetse öyle olacak xDextraloob demiş ki:FeNaCoRe.
fakı?? fare fakı felan mıFre3sTyLe demiş ki:hamza fakı açıyor![]()
İmza atılana kadar bu haberlere inanmamextraloob demiş ki:hmzsnmz demiş ki:Oylar yakın birbirine bakalım kısmetse öyle olacak xDextraloob demiş ki:FeNaCoRe.
bu yaz futbol alemlerini sallamazsak müthiş bir yarışmayla geri dönmezsek yedim seni walla sırf futbol tahmin yarışmasını hayal ediyorum hazır daum'u almışız mehmet topuz ve nistelrooy'u almış bir FB varken uuuu forvet hattına bak guiza - nistelrooy aman diyorum amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Biri bin yapıyorsun.Tipik Paparazzi ^^ensar00 demiş ki:fakı?? fare fakı felan mıFre3sTyLe demiş ki:hamza fakı açıyor![]()
Farkı olcak sanırım
![]()
nistelrooy açıklama yapmış.Sakat olduğum için futbolu bırakacağım diyeextraloob demiş ki:hmzsnmz demiş ki:Oylar yakın birbirine bakalım kısmetse öyle olacak xDextraloob demiş ki:FeNaCoRe.
bu yaz futbol alemlerini sallamazsak müthiş bir yarışmayla geri dönmezsek yedim seni walla sırf futbol tahmin yarışmasını hayal ediyorum hazır daum'u almışız mehmet topuz ve nistelrooy'u almış bir FB varken uuuu forvet hattına bak guiza - nistelrooy aman diyorum amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()