http://g1207.hizliresim.com/z/h/9rgl1.jpg Ne illetmiş bu ya yok mu çözümü bunun?
Windows veriyor pc de oyun oynarken ya bu çıkıyor yada reset atıyor kendi kendine.Kemalist demiş ki:Nerde alıyorsun bu hatayı ?
Salt okunur dosyalar çalışılmaya başladı nedir anlayamadım hata bu sanrım tekrar verdi mavi ekranda bu yazıyordu?Çözüm önerin nedir?(Varsa Eğer)Kemalist demiş ki:Speedfan yükle oyun oynarken arada bir dereceleri kontrol et.
Oyun oynamaya korkuyorum hacımNina Ricci demiş ki:Sıcaklardan kaynaklanan donanım hatası olabilir benim makina 90 dereceye kadar yükselip resetliyor kendini alışmak lazım![]()
Kapağı açıp bak fan arızalanıp durmuş olabilir bu yolla hemen ısınma yapar çat resetlerCrawL demiş ki:Oyun oynamaya korkuyorum hacımNina Ricci demiş ki:Sıcaklardan kaynaklanan donanım hatası olabilir benim makina 90 dereceye kadar yükselip resetliyor kendini alışmak lazım![]()
![]()
6Gb ram'im gitse cenaze töreni hazırlarım o dereceContinuum demiş ki:bu mavi hatadan sonra benim 6 gb ramlerim gitmişti![]()
garantiye yolladım, yenisi geldi pek bir problem olmadıMelkor demiş ki:6Gb ram'im gitse cenaze töreni hazırlarım o dereceContinuum demiş ki:bu mavi hatadan sonra benim 6 gb ramlerim gitmişti![]()
![]()