MAT ONLINE KAPALI BETAYA KATILIN!
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
böyle bi mesaj geldi, adam eksilemiş benicok artistsin beaa![]()
![]()
onur bu oyunu yüklemem konusunda ısrar etmiştiTubifex demiş ki:uzun süredir oynuyorum mat online'ı cs 1.6 yerine gerçekten iyi sardı beni. ancak amerika serverlarında oynuyodum sanırım türkiyede artık
Lenneth demiş ki:Beğenmedim.
vaaay burak yeni nick he :) yeni pcde hayırlı olsunRebel Angel demiş ki:onur bu oyunu yüklemem konusunda ısrar etmiştiTubifex demiş ki:uzun süredir oynuyorum mat online'ı cs 1.6 yerine gerçekten iyi sardı beni. ancak amerika serverlarında oynuyodum sanırım türkiyede artıkama pc acmamıştı yeni pcm olduguna gore artık tekrar yükleyebilirim sanırım
![]()
nasıl tanıdın beni süpriz yapıcaktımTubifex demiş ki:vaaay burak yeni nick he :) yeni pcde hayırlı olsunRebel Angel demiş ki:onur bu oyunu yüklemem konusunda ısrar etmiştiTubifex demiş ki:uzun süredir oynuyorum mat online'ı cs 1.6 yerine gerçekten iyi sardı beni. ancak amerika serverlarında oynuyodum sanırım türkiyede artıkama pc acmamıştı yeni pcm olduguna gore artık tekrar yükleyebilirim sanırım
![]()
Tubifex demiş ki:
Facebook sayfalarından ulaşabilirsin hacımNina Ricci demiş ki:TR versiyonda adamların 1 tane bile iletişim adresleri verilmemiş..