MAT ONLINE KAPALI BETAYA KATILIN!
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
böyle bi mesaj geldi, adam eksilemiş beni Mesajlarnı inceledim de zaten baya sıkıntılı bi elemanmışcok artistsin beaa
onur bu oyunu yüklemem konusunda ısrar etmişti ama pc acmamıştı yeni pcm olduguna gore artık tekrar yükleyebilirim sanırımTubifex demiş ki:uzun süredir oynuyorum mat online'ı cs 1.6 yerine gerçekten iyi sardı beni. ancak amerika serverlarında oynuyodum sanırım türkiyede artık
Lenneth demiş ki:Beğenmedim.
vaaay burak yeni nick he :) yeni pcde hayırlı olsunRebel Angel demiş ki:onur bu oyunu yüklemem konusunda ısrar etmişti ama pc acmamıştı yeni pcm olduguna gore artık tekrar yükleyebilirim sanırımTubifex demiş ki:uzun süredir oynuyorum mat online'ı cs 1.6 yerine gerçekten iyi sardı beni. ancak amerika serverlarında oynuyodum sanırım türkiyede artık
nasıl tanıdın beni süpriz yapıcaktımTubifex demiş ki:vaaay burak yeni nick he :) yeni pcde hayırlı olsunRebel Angel demiş ki:onur bu oyunu yüklemem konusunda ısrar etmişti ama pc acmamıştı yeni pcm olduguna gore artık tekrar yükleyebilirim sanırımTubifex demiş ki:uzun süredir oynuyorum mat online'ı cs 1.6 yerine gerçekten iyi sardı beni. ancak amerika serverlarında oynuyodum sanırım türkiyede artık
imzandan blueRebel Angel demiş ki:nasıl tanıdın beni süpriz yapıcaktım
Tubifex demiş ki:imzandan blueRebel Angel demiş ki:nasıl tanıdın beni süpriz yapıcaktım
Facebook sayfalarından ulaşabilirsin hacımNina Ricci demiş ki:TR versiyonda adamların 1 tane bile iletişim adresleri verilmemiş..