Kayıt
27 Eylül 2008
Mesajlar
5.579
Beğeniler
1
Şehir
Londra
Turkcell Süper Lig'de Ege temsilcisi Manisaspor, sahasında ligin rahat takımlarından Gençlerbirliği'ni konuk etti. Manisa mutlak kazanmak için çıktığı maçta 1 puana razı oldu.

Maça deplasman ekibi Gençlerbirliği hızlı başladı. 3. dakikada Mendoza'nın vuruşunda direk gole izin vermedi. Bu dakikadan sonra iki takım gol bulmak için ataklar gerçekleştirdi. Manisaspor Isaac ve Güven'le gol pozisyonlara girse de istediği golü bir türlü bulamadı. Gençlerbirliği ise Hurşut'la gole yaklaştı. Ancak iki takım da ataklarından gol bulamayınca maç 0-0 sonuçlandı.

3. dakikada Hurşit'in soldan ceza alanına ortasında topla buluşan Mendoza'nın sert şutunda üst direkten dönen topu defans uzaklaştırdı.

4. dakikada Güven'in ortasında, ceza alanı içindeki Isaac'ın kafa vuruşunda top az farkla auta gitti.

29. dakikada Hurşit'in sağ kanattan ceza alanına gönderdiği topu kaleci İlker yumrukla uzaklaştırarak tehlikeyi önledi.

İlk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

64. dakikada Mehmet Nas'ın kullandığı köşe vuruşunda, savunma oyuncusu Ergin'e çarpan topu kontrol eden kaleci İlker, tehlikeyi önledi.

90 3. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Dilaver'in sert şutunda top az farkla auta gitti.

Karşılaşma 0-0 sona erdi.

MANİSASPOR: 0 - GENÇLERBİRLİĞİ: 0
Stat: Manisa 19 Mayıs
Hakemler: Süleyman Abay , Cemal Bingül , Hakan Yemişken
Manisaspor: İlker , Burak , Eren , Ferhat, Hüseyin , Yiğit İncedemir , Mehmet Güven , Mehmet Nas , Güven (Dk.83 Dilaver ), Simpson (Dk. 59 Ergin ), Isaac
Gençlerbirliği: Serdar , Orhan , İlhan , Aykut , Murat , Vranjes (Dk.46 Kerem ), Sandro , Da Silva , Mustafa , Cem (Dk. 63 Serkan ), Hurşit (Dk.80 Carlos Eduardo De Souza )
Sarı Kartlar: Dk. 7 Eren (Manisaspor), Dk. 46 İlhan (Gençlerbirliği)


 
Yukarı Alt