Kayıt
24 Şubat 2012
Mesajlar
6
Beğeniler
0
http://www.youtube.com/watch?v=m5TGzexLuew&feature=relmfu

Zombi Rock yeni yaması ile Manga oyunda :D Gelen açıklama ise şu şekilde;

Zombi avcıları yepyeni bir harita ile buluşuyor. maNga için özel olarak yapılan konser sahnesine ZombiRock oyuncuları çıkıyor! Muhteşem maNga haritasında maNga'nın ZombiRock için hazırladığı harika şarkı eşliğinde zombileri avlayıp, şarkı söyleyeceksiniz! Yeni maNga haritasında eşsiz ve eğlenceli bir oyun deneyimi sizleri bekliyor!

Görevimiz Tehlike!

Günlük görev sistemi oyuna eklenmiştir! Bundan sonra günlük olarak size verilen görevleri tamamladığınızda, çeşitli hediyeler kazanacaksınız tamamladığınız görevlerin karşılığı olarak.
Örneğin; size gün içerisinde "20 beyzbolcu öldürün" veya "10 ölüm oyunu kazanın" gibi görevler verilecek tamamladığınız taktirde çeşitkli eşyalar kazanacaksınız.
Görevler sadece resmi oyunlar tamamlandığında geçerli sayılır. Gayri resmi oyunlarda görevleri tamamlasanız bile hediye kazanamazsınız.

Otomatik Denge Sistemi

Yine oyuna dengeyi sağlamak için ZombiRock'ta oyun odalarına yeni bir seçenek eklendi. Oyun odaları kurarken size "Otomatik Denge" açık olsun mu, olmasın mı diye bir seçenek sunulacak. Otomatik Denge olan odalarda iki takım oyuncularını sistem kendisi dengeleyecek ve kora kor, dişe diş mücadeleler yaşanacak!
 
Kayıt
24 Mayıs 2012
Mesajlar
6
Beğeniler
0
Angrybird çok güzel yazmışsın çok teşekkürler.Ben de ZombiRock oynuyorum ve ZombiRock oynayan ve maNga seven arkadaşlara ayrıcana bir kaç şey söylemek istiyorum. ZombiRock yaptığı etkinliklerle oyuncularını maNga ile buluşturuyor ve bu kaçırılmayacak bir fırsat twitter üzerinden sorulan sorulara cevap verirseniz maNga ile görüşme fırsatına erişiyorsunuz. twitter.com/ZombiRockOnline Bi de şu günlerde harika bir etkinlik daha var maNga ve ZombiRock temalı blog yarışması gerçekleşiyor onun da ayrıntıları facebook sayfalarında yazılı facebook.com/JoygameZombiRock ben hesine katıldım bi kaç etkinlik daha var onlara da katılcam.
 
Kayıt
24 Mayıs 2012
Mesajlar
2
Beğeniler
0
uzun zamandır Zombirock oynayan birisi olarak. maNga'nın gelmesi bence süper oldu. sadece maNga da değil oyuna yeni haritalar ve bir çok özellik dahil edildi. işte en son çin yaması oyuna dahil olan özellikler devam edecekmiş. maNga'nın karakterleri geleceğini defalarca söylediler bakalım nasıl birşey olcak merakla bekliorz.
 
Yukarı Alt