Maç nasıl sonuçlanır ?

• ManU kazanır

Votes: 57 48,7%
  • Berabere biter

Votes: 6 5,1%
  • Beşiktaş kazanır

Votes: 54 46,2%

• Total voters
    117
Server
Assos
Takımı
Besiktas
Berabere kalalım iyidir ama oyumu BJK galibiyetine verdim :P

Prada

Ferguson açık açık yedeklerime güveniyorum dedi ^^ Adam yedek kadroyla çıkacağı için ikinci bir 8 olmaz herhalde. Ülkeyi rezil etmesinde 2-0 3-0 yenilsin razıyım :lol:

Man.U'da Owen Hargreaves,Rio Ferdinand,John O`Shea Sakat bunlar önemli eksikler,muhtemel kadroya bakarsak Man.U pek önemsememiş,herşey gençlere bağlı gibi.Beşiktaş 2010’da Avrupa’da kalmak amacında,defansif oynar ve hata yapmassa berabere bitebilir,tabii gönül bjk'den yana,başarılar. :thumbsup:

Kai

olduser
Manchesterin kadrosunu görmeden yorum yapmışım sorry :lol:
Bence beşiktaşın şansı var bu maçta

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ibrahim üzülmez oynuyorsa harbiden izlemeyeceğim ? oynuyor mu !!!

Server
Assos
Takımı
Besiktas
extraloob demiş ki:
ibrahim üzülmez oynuyorsa harbiden izlemeyeceğim ? oynuyor mu !!!
Bizim delimiz heyecanı veren zaten :lol: O olmazsa ManU 'da maça çıkmaz :P

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ehehehe deli ibo yaa şaka gibiama ne sağlam adammış düşünsenize deli ibo evleniyor düğünü köyünde yapıyor aynı gün nihat kahvecide evleniyor düğünü çırağanda yapıyor tüm bjk yönetimi nihatın düğününe gidiyor ibonun düğününe giden yok ahahaha zor be delirmesi normal yani :P

Server
Assos
Takımı
Besiktas
extraloob demiş ki:
ehehehe deli ibo yaa şaka gibiama ne sağlam adammış düşünsenize deli ibo evleniyor düğünü köyünde yapıyor aynı gün nihat kahvecide evleniyor düğünü çırağanda yapıyor tüm bjk yönetimi nihatın düğününe gidiyor ibonun düğününe giden yok ahahaha zor be delirmesi normal yani :P
Her yönden deli zati o, bende pek sevmiyorum kendisini biraz kazmaya kaçıyor kendisi ama arada işe de yarıyor yani hakkını yemeyelim .. Birde bu akşam gol atarsa burda ne yazarız bilmiyorum :twisted:

Toxicated demiş ki:
extraloob demiş ki:
Her yönden deli zati o, bende pek sevmiyorum kendisini biraz kazmaya kaçıyor kendisi ama arada işe de yarıyor yani hakkını yemeyelim .. Birde bu akşam gol atarsa burda ne yazarız bilmiyorum :twisted:
Valla atar mı atar ^^ Gerçi son gol attığında şampiyon olmuştuk , bunda da belki Avrupa Liginin yolunu açar :lol: :mrgreen: :P

Yukarı Alt