Journalist
Aileden
Tamam kabûl...

![]() |
Yarın beşiktaşlıyım hamza.hmzsnmz demiş ki:hmzsnmz demiş ki:Açıkcası hiç bir beklentim yok maçtan ama yine de maçın sonuna kadar takımı tv başından destekleyeceğim ^^
İyi de maç bugünNoMoreLove demiş ki:Yarın beşiktaşlıyım hamza.hmzsnmz demiş ki:hmzsnmz demiş ki:Açıkcası hiç bir beklentim yok maçtan ama yine de maçın sonuna kadar takımı tv başından destekleyeceğim ^^![]()
NoMoreLove demiş ki:Yarın beşiktaşlıyım hamza.![]()
hmzsnmz demiş ki:İyi de maç bugün![]()
Ps:![]()
NoMoreLove demiş ki:Kahretsin.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bizim delimiz heyecanı veren zatenextraloob demiş ki:ibrahim üzülmez oynuyorsa harbiden izlemeyeceğim ? oynuyor mu !!!
Her yönden deli zati o, bende pek sevmiyorum kendisini biraz kazmaya kaçıyor kendisi ama arada işe de yarıyor yani hakkını yemeyelim .. Birde bu akşam gol atarsa burda ne yazarız bilmiyorumextraloob demiş ki:ehehehe deli ibo yaa şaka gibiama ne sağlam adammış düşünsenize deli ibo evleniyor düğünü köyünde yapıyor aynı gün nihat kahvecide evleniyor düğünü çırağanda yapıyor tüm bjk yönetimi nihatın düğününe gidiyor ibonun düğününe giden yok ahahaha zor be delirmesi normal yani![]()
Valla atar mı atar ^^ Gerçi son gol attığında şampiyon olmuştuk , bunda da belki Avrupa Liginin yolunu açarToxicated demiş ki:Her yönden deli zati o, bende pek sevmiyorum kendisini biraz kazmaya kaçıyor kendisi ama arada işe de yarıyor yani hakkını yemeyelim .. Birde bu akşam gol atarsa burda ne yazarız bilmiyorumextraloob demiş ki:ehehehe deli ibo yaa şaka gibiama ne sağlam adammış düşünsenize deli ibo evleniyor düğünü köyünde yapıyor aynı gün nihat kahvecide evleniyor düğünü çırağanda yapıyor tüm bjk yönetimi nihatın düğününe gidiyor ibonun düğününe giden yok ahahaha zor be delirmesi normal yani![]()
![]()