Arkadaşlar ben toplam

1,000 silk harcamışımdır magic pop a ama bir kere dress düşüremedim bazılarını görüyorum tekte çıkarttıklarını veya 2. 3. denemede çıkarttıklarını söylüyorlar

350 silk captain dressi için gitti. 35 tane magic popdan bi tane çıkmamıştı ve çok merak ediyorum bunun bi yöntemi mi var?

şimdi diyeceksiniz şans :D

geçen yaz malazgirt açıldığı zaman DeadlyHunt sanki magic pop dan sos fln düşürmüştü xbow ve yöntemi söyleyen arkadaşa teşekkür etmişti :D yanlış mı biliyorum duydum gördüm biliyroum ama

BUNUN BİR YÖNTEMİ VAR MI BEYLERRRRR pray:

Takımı
Besiktas
Silkroad oyunu belirli kombinasyonlar üzerine kurulduğu üzre, şans diye birşey yoktur bu oyunda^^ Şans olsaydı alchemy de +1 basarken silah yanardı.

Lenneth demiş ki:
Silkroad oyunu belirli kombinasyonlar üzerine kurulduğu üzre, şans diye birşey yoktur bu oyunda^^ Şans olsaydı alchemy de +1 basarken silah yanardı.
ben de senn gibi düşünüyorum işte..

acaba bu magic pop da her dress 100 denemede bir mi düşüyor yoksa 200 mü bilemeyiz... ama geçen yaz okumuştum bi teknik fln var demişlerdi ve sos veya nova xbow düşürmüşlerdi

bir de 1000 silk harcadım çıkmadı ne bileyim sanki bi iş var bunun içinde. bir de şu beleş verilen magic lerden birşey düşüren oldu mu eekd1

ilk önce SALI sabah ezanına yakın kalkıp gushul abdesti alıyoruz... biraz ayet okuyup duvamızı ettikten sonra namazımızı kılıp oyun açılana kadar tesbih çekiyoruz.. açıldığında id mizi amuda kalkarak pw mizide takla atarken yazıp ... 2 salto 1 4lü ile oyuna girioruz.. magic pop u almadan annemize günaydın demek şart! sevgilimiz varsa telifimizi kapatıyoruz mazallah musallat olur sonra tutmaz ! herşeyimiz hazır ! şimdi ufak tefek şeyler kaldı..... magic pop umuzu alıyoruz.. mahalleden en sevmediğimiz 3 adam daha toplayıp aynı sandalyeye oturuyoruz...(isterseniz kucak kucağa oturun isterseniz ters çevirin sandalyeyi 4 ünüzede yer oluşur^^) 4 ümüzde aynı mausu tutup start! a tıklıyoruz... şansımız varsa istediğimiz item düşüyor ! %100 denendi.. hallaç pamuğuna döndüm ama olsun deneyin sizde !! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: biggrint1

icasblk13 demiş ki:
ilk önce SALI sabah ezanına yakın kalkıp gushul abdesti alıyoruz... biraz ayet okuyup duvamızı ettikten sonra namazımızı kılıp oyun açılana kadar tesbih çekiyoruz.. açıldığında id mizi amuda kalkarak pw mizide takla atarken yazıp ... 2 salto 1 4lü ile oyuna girioruz.. magic pop u almadan annemize günaydın demek şart! sevgilimiz varsa telifimizi kapatıyoruz mazallah musallat olur sonra tutmaz ! herşeyimiz hazır ! şimdi ufak tefek şeyler kaldı..... magic pop umuzu alıyoruz.. mahalleden en sevmediğimiz 3 adam daha toplayıp aynı sandalyeye oturuyoruz...(isterseniz kucak kucağa oturun isterseniz ters çevirin sandalyeyi 4 ünüzede yer oluşur^^) 4 ümüzde aynı mausu tutup start! a tıklıyoruz... şansımız varsa istediğimiz item düşüyor ! %100 denendi.. hallaç pamuğuna döndüm ama olsun deneyin sizde !! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: biggrint1

Sen kucağa mı oturdun? ona göre :)

CheckPoint_ demiş ki:
Cumartesi günü saat 12:00-13:00 arası dene belki çıkar :P.Bana çıktı :lol:

denicem hacı haftaya :D

LegenDary1912 demiş ki:
icasblk13 demiş ki:

Sen kucağa mı oturdun? ona göre :)

CheckPoint_ demiş ki:
Cumartesi günü saat 12:00-13:00 arası dene belki çıkar :P.Bana çıktı :lol:

denicem hacı haftaya :D
en nefret ettiğim 3 kızı çağırdım en altaben vardım... onlar ne kadar da sandalyeyi ters çevirmek isteselerde olmadı :D :starving: :starving: :starving: summer4: :headbang: :headbang: :beer: :beer: :popcorn: :muck: :muck:

Birincisi üst üste oynama...

İkincisi hep aynı iteme oynama...

Geçen hafta 3magic popum vardı...

ilkini dress için kullandım olmadı...

biraz gezindim başka towna gittim yine dress için kullandım olmadı...

sonra yaklaşık 15dk sonra yine başka bir townda sun silaha oynadım ve kazandım...

Senin böyle bir büyüğün varsa okunmuş üzüm falan okut 1-2 gün önceden.Arkadaşa silah çıkmıştı 4. de

Not:Harbi diyom lan.

Yukarı Alt