aynenmavii demiş ki:deneyin bakalım tutturanolursa bizde deneriz![]()
![]() |
aynenmavii demiş ki:deneyin bakalım tutturanolursa bizde deneriz![]()
Nasıl bulduğum hakkında çok küçük bi ipucuextraloob demiş ki:ETeK_6_ZooM demiş ki:Yöntem çok mantıklı bence ama neden o saatlerde aklıma yatmadı burda herhangi bişe demiyorum kesinlikle SADECE MERAK![]()
işin sırrı işte o saatte makinanın verme saati o şekilde keşfedilmiş biz ihtimalleri birleştirdik ve sizler için derleyip toparladık ve anlatıyoruz uygulaması size kalmıştır![]()
Neithhh demiş ki:Xbow deniyorsak elimizde warlock rod olması lazım tamam anladım ama Degree'si fark ediyormu ?
fazla detaya inmeyelimextraloob demiş ki:@deadly,
joymaxte magic pop açık ve saat orada öğlen cidarları üzerine 6-7 saat ekledin ve saat aralığını mı buldun ?
extraloob demiş ki:@deadly,
joymaxte magic pop açık ve saat orada öğlen cidarları üzerine 6-7 saat ekledin ve saat aralığını mı buldun ?
Bizde senin ne MAL oldugunu biliyoruz o konu ne olacak peki?exn4ever demiş ki:
sallamabrs2488 demiş ki:tutusun bow cıkardım 22 kere denedim cıkmadı tek denemede hll olsun
![]()
*_fastboy_* demiş ki:sallamabrs2488 demiş ki:tutusun bow cıkardım 22 kere denedim cıkmadı tek denemede hll olsun
![]()
![]()
extraloob demiş ki:*_fastboy_* demiş ki:sallamabrs2488 demiş ki:tutusun bow cıkardım 22 kere denedim cıkmadı tek denemede hll olsun
![]()
![]()
yarın ben çıkartınca görecek herkes ahahahaa![]()
Yeni server acılırsa silkroada baslıcam.Ve ilk Carsamba Günü söylenen saatlerde 500 silke kumar oynucamDeadlyHunt demiş ki:Oyunu bırakınca paylaşayım dedim taktiklerimi zamanla diğer konularda açılcak...