Brütüs modundasın.JawBreaker demiş ki:Alakası yok.^^Xplosive demiş ki:Dümdüz tertemiz penaltı. ^^![]()
Hadi kavga başlasın.

Brütüs modundasın.JawBreaker demiş ki:Alakası yok.^^Xplosive demiş ki:Dümdüz tertemiz penaltı. ^^![]()
Hadi kavga başlasın.
Aman kimse görmesin şakadır bunlar espiri gülmek amacıyla yapılmış türlü türlü şeyler.Fre3sTyLe demiş ki:BaşlatıyorumJawBreaker demiş ki:Alakası yok.^^Xplosive demiş ki:Dümdüz tertemiz penaltı. ^^![]()
Hadi kavga başlasın.![]()
Bro bana dediysen espirisine söyledim ben öyle yoksa %100 penaltı.Fre3sTyLe demiş ki:Penaltı yok diyen arkadaşlar acaba maçı izledi mi ?![]()
V.I.P demiş ki:1. liği kutlayalım![]()
Yenemezsek yakarız saraçoğlunuV.I.P demiş ki:Ben yapıyım ozaman maç bizim artık gruptaki en kek takım bunuda yeneriz.
Yakarız tabiSpa demiş ki:Yenemezsek yakarız saraçoğlunuV.I.P demiş ki:Ben yapıyım ozaman maç bizim artık gruptaki en kek takım bunuda yeneriz.![]()
Kadroyu bana bıraksa. Volkan,Gökhan,Önder,Lugano,Vederson, Cristian,Emre,santos,Mehmet, Alex(Özer) Semih çıkart 4 atmazsa istifa ederim
Ps: 4-1-3-2 Oynatırım![]()
Fre3sTyLe demiş ki:Maçı Yorumlayalım!
Fenerbahçemizin oynadığı son maç hakkındaki yorumlarınızı buraya yazınız.Maç anında açık olacaktır.
Maç Yeri: Moldova
Orta Hakem: Aleksander Stavrev
-![]()
![]()
Maç Kadroları
Sheriff
Stanislav Namaşco
Sergio Da Costa
Vladimir Volkov
Andrei Verbetchi
Vazha Tarkhnishvili
Alex Erokhin
Benjamin Balima
F. Rouamba
Rustam Tsynya
Luis Rodríguez
Aleksei Kuchuk
FENERBAHÇE
1 Volkan Demirel
19 Önder Turacı
2 Diego Lugano
58 Bilica
3 Roberto Carlos
5 Emre Belözoğlu
16 Cristian Baroni
8 Kazım Kazım
25 Uğur Boral
10 Alex De Souza
23 Semih Şentürk
Yazarlarımızın Yorumları
- Resim Silinmiş.VIP : Maç bizim artık gruptaki en kek takım bunuda yeneriz.
Spa : Yenemezsek yakarız Saraçoğlunu.![]()
Kadroyu bana bıraksa. Volkan,Gökhan,Önder,Lugano,Vederson, Cristian,Emre,santos,Mehmet, Alex(Özer) Semih çıkart 4 atmazsa istifa ederim.
Ps: 4-1-3-2 Oynatırım
-![]()
![]()
Sheriff - Fenerbahçe Maç Anlatımı
Bana sadece 2 yetiyorEl Verano demiş ki:Fenerin almasi lazim maci.Hemde 2/2 seklinde..![]()
Fener macina MS -2- oynayip 1.40 lik oran riske bile atilmaz.Fre3sTyLe demiş ki:@El Verano - Crown
/Yorumları eklendi ^^