Kayıt
13 Eylül 2008
Mesajlar
235
Beğeniler
0
Şehir
Almanya/Ulm
Gelicek olan LVL 100 CAP ile Silkroad'a hakim olacak build hangisi ?
- Resim Silinmiş.

Zaten gelen Level 90 Update'i ile Full STR Bower'lar oldukça güçlendiler,sword/shield nuker ve bladerlar ile beraber bayağı itibar görmeye başlanıldılar ve pwplerde yükseldiler.Ama herhalde Level 100 CAP ile diğer buildlerden kendini sıyırıp buildlerin hakimi Full STR bowerlar olucaktır.


Bunun sebebi Pacheon'a gelicek olan yeni skillerdir.Bu yeni gelicek skillerin içinde ''6-Arrow-Combo'',bu skillin Knock-back (%) daha da çok olucaktır herhalde,başka yeni gelicek olan bir skill ''Strong Bow'' katagorisinde karşısındaki adama yüksek bir damage vurucaktır.


Bow skillerinden yola cıkarak pwplerde bowerın yanına yaklaşmak bayağı zor olucağına benziyor ''Arrow Combo'' daki Knock Back sayesinde karşısındakine mesafesini koruyacaktır.Daha da çok zor olucaktır çünki bowerların bu skilleri arka arka istedikleri kadar basıcaklardır.Sadece ''Combo Arrow'lar'' ile karşısındakini öldürebilecek mi, bu sorunun yanıtı için bir süre beklemek gerekicek ama ''Arrow Combo'' sayesinde birçoğumuzun zor anlarında yardımcı olacağı şüphesizdir.Yani Level 100 CAP ile bayağı bir heyecanlı ve sinirli olucaktır bir bower ile pwp yaptığınızda.


Bower'lar bide açtıkları buildin gücüne güç katmak isterseler ve ''Force'' skillerindeki negativ statüse(Division,Weaken, Decay vs.) yeni gelicek olan ''Strong Bow'' skilli ile critler kolaylıkla kendi levelindekilere olan damage 30.000'i bulacaktır.

Bir Force Bow skill dağılımı nasıl olmalıdır ? (100 LVL için) :
->100 LVL Pacheon
->100 LVL Fire
->100 LVL Force

Diğer Skill Dağılımları :
->100 LVL Pacheon
->100 LVL Fire
->48 LVL Cold
->52 LVL Lighting yada Lighting'in ''Grass Walk Speed'' skillini terciğ edenler Cold ile Light in yerini değiştirebilirler.

->100 LVL Pacheon
->100 LVL Fire
->100 LVL Cold

Tabi benim terciğim ve tavsiyem ''Force-Bow''.Bana göre bir Full STR bower Lighting ve Cold'a daha az ihtiyac duyar.Lighting koşma skilleri için Speed Drug'lar kullanılabilir.Pahalı diyenler Lightingi belli bir zaman için uplayabilir ya da bower uzaktan vuracağı için hiç de kullanmayabilir.Phy. defance için Coldu açmak zaten pek fazla gerekmiyeceği benziyor düşmanınızın yanına yaklaşması bir haylı zor olucak ve cok kolay bir saldırı durumunda olucağını düşünmüyor.



Bunlara dayanarak Full STR bowerın chinese buildlerin hakimi olacağına benziyor.Ayrıca Full STR Warrior/Warlock de hakimlerden birisi.Ayrıca Warrior skillerine gelicek denilen ''Sprint Assault'' katagorisine bir skill ile bowerin ''Arrow Combo'' nun sayesinde yaptığı Knock-Back atacklarını durduracağı söyleniyor.(Herhalde şimdi ki Sprint Assault'a yeni bir özellik eklenerek skill aynı kalıcak ama özelliği değişecek herhalde).


Arkadaşlar bu çalısma tamamen benim değildir tamamen Ç(alıntı) da değildir.Olan bilgilerden videolardan yararlanarak kendi yorumumu da katarak yazdığım bir konu.Yazmamın amacı kendimin de bayağı bir süreden beri ''Force-Bow'' u araştırdığım için yazdım.

Herkezin yorumlarına şimdiden Teşekkürler... :beer:
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kayıt
11 Mayıs 2007
Mesajlar
451
Beğeniler
0
Şehir
Paris
evt bende 100de bowa dönücem :D
force glaviem force bow olucak
zaten sırf o 10dg bow için bile bow olunur :coffee:
 
Kayıt
27 Mart 2007
Mesajlar
666
Beğeniler
0
Şehir
Earth
walla arkadaşlar ben size şunu söleyim ksroya girip cok pvpye baktım ilk sırada full int nukerler ve glaviler birinci sırada 2 ci sırada bowcular geliyor wizardlar bitmiş bir haldeler euro chrlardan sadece crosbow biraz dayanabiliyor oda buff alırsa eğer
 
Kayıt
13 Eylül 2008
Mesajlar
235
Beğeniler
0
Şehir
Almanya/Ulm
Bence Full STR bower iyi itemler ile aynı güçteki glavieri yener diye düşünüyorum gördüğüm pwplerden bakarak
Şimdiki uptade ile zaten de bayağı bi gelişme var forcede
 
Kayıt
13 Eylül 2008
Mesajlar
235
Beğeniler
0
Şehir
Almanya/Ulm
Ordaki *JS_Poseions daki bufflara bak snow shield,honor bufflar,silk ile alınan bufflar,scroller ve kendi skill buffları şimdi bu adam bide iyi item yapmışsa karşısındaki ne yapsın 8O

Sadece bu adam değil nuker,glavier deki itemlerde çok küçümsencek bişey değil gösterdiğin ss'lerde adamların en aşağı +9 ları var

Şimdi bu itemler bir force bow da yada baska bir charda olsa neden yenmesin ?

Önceden sp önemliydi charlarda şimdi ise artık ong farm ile 1 ay gibi kısa sürede 1m sp kasılıyor ve adamlar itemlere yükleniyor. :mrgreen:
 
Yukarı Alt