Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Kayıt
12 Ağustos 2007
Mesajlar
415
Beğeniler
0
Merhaba arkadaşlar!
48 lvl warlock karakterim var buna dayanarak sizlere bir rehber hazırladım..Eksikler olacaktır bunları söylerseniz düzeltebilirim ve herkesin yararlanabileceği bir warlock buildi olur.
Şimdilik Level kasmak için ve PvP de etkili olacağını düşündüğüm skilleri açıklayacağım 48 lvl oldum bütün skilleri açtım ama faydası olmayan skilleri açmamanız için sadece faydası olanları koydum buraya..


Dark Seed
-Resim Silinmiş.
Bu skill sihirsel atağınızı ilk lvlde %4 arttırır.Herzaman kendi Levelinizde olmalıdır ve 4 ün katı levellerde bir üst kademeye çıkarılır(4.-8.-12. gibi)!!!!Lvl atladığınızda önce verilmesi gereken 3 skillden biridir!!!!
Red Flower
-Resim Silinmiş.
Bu skillde Dark Seed ile aynı işlevi görür ve sihirsel atağınızı 4 lvlde %4 arttırır(seviyesi yükseldikçe % oranıda artar).Buda herzaman kendi lvlinizde olmalıdır..)!!!!Lvl atladığınızda önce verilmesi gereken 3 skillden ikincisidir!!!!
Toxin
-Resim Silinmiş.
Toxin mutlaka verilmeli kendisinin verdiği dmg in yanı sıra bir süre sonra rakibinizi uzun süre zehirlemesi önemli bir getiridir PvP Yada PvM de Ben maxda tutulmalı derim.
Curse Breath
-Resim Silinmiş.
Kırmızı içine aldığım Dark Mentalist Atack Seriesteki bütün skillerin açılması gerek(Çünkü yenileri lvl ilerledikçe çıkıyor ve bu seriden mutlaka 2 skill herzaman kullanmalısınız.)Ama ilerleyen lvllerde ihtiyacınıza göre diğerlerini silebilirsiniz.Örneğin şu anda sadece Toxin ve Curse Breathi kullanıyorum.Neden?Çünkü Rakibe verdiği damage fazla ve uzun süreli.Ayrıca Dark Mentalist atack seriesden rakibin üzerinde en fazla 2 skill kullanabiliyorsunuz yani bu seri üzerinden , rakibi üçüncü bir statüye sokamassınız.

Not: PvP rakibi bu statülerden birine soktuğumda adam çıkmak için 5-6 tane Pill içmek zorunda kaldı :mrgreen:

Curse Breath e gelince atack devamlılığı 20 saniye ve verdiği hasar oldukça fazla.


Blood Flower
-Resim Silinmiş.
Eveeet bu skillde warlock un nadir atack skillerinden biri.Nuke tarzında bir yapısı var ve Öncelikli açılması gereken üç skillden üçüncüsü Şunu belirtmeliyimki bu skilli her zaman kullanmak zorundasınız yani ana atack skilli!
Blood Aim
-Resim Silinmiş.
Cruel Spell Serisindeki Bütün skillerin hasarını arttırır ve Yine o serideki bir çok skillin açılması için gereklidir
Vampire Touch
-Resim Silinmiş.
Bu skill ile rakibinizin güzelim hp sini kendinize çekebilirsiniz ve seviyesi arttıkça hp emme kapasiteside artar :mrgreen: PvP ve Özellikle 15 saniyede bir pot içildiğini düşünürsek PvM de Çok etkilidir!

Illision
-Resim Silinmiş.
Bu skill sizi 50 lvle kadar olan çinli yada avrupalı bütün karakterlerin sıfatına sokar fakat rastgele yapar bunu Ayrıca herkes sizi farklı görür Mesela sizi 10 kişi görüyorsa 10 farklı şekilde görürler.

Daze
-Resim Silinmiş.
Stun yani baş döndürme skilli.Bu skill ile rakibizin başını 5 saniyeliğine döndürebilirsiniz PvP be PvM de etkili olacağını düşünüyorum ki oluyoda :lol:

Slumber
-Resim Silinmiş.

Bu skill ile rakibizi 20 saniyeliğine uyutabilirsiniz(ama vurduğunuzda uyanacaktır)Yine PvP de etkili olabilecek bi skill.

Skilleri doğru zamanda ve sırada kullandığınızda PvP de çok etkili bir sınıftır Warlock.Lakin Warlock int char olduğu için hp si az ve mecburen Robe giydiği için defansı düşüktür.Robe Setinizin + sının yüksek ve Defans yüzdesinin fazla olması gerekir yoksa çok fazla damage alırsınız.Ayrıca kalkan ın BR si oldukça fazla olmalıdır.

Bütün bunların yanında yok kardeşim ben az hasar verim , az hasar alim derseniz hybrid yapabilirsiniz.


Kolay Gelsin..!
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Jigsaw

Aileden
Kayıt
13 Mayıs 2007
Mesajlar
8.653
Beğeniler
0
Şehir
Istanbul
Rehber çok güzel tebrikler. Europan Wizardımın yanına açacağım Warlock da böyle olmalı.
 
Kayıt
17 Mayıs 2007
Mesajlar
4.792
Beğeniler
0
Şehir
Akçay
Sabitliyorum Gibisinden Bir sey yazdınmı Yada Yanlısmı Gördüm Dedim Nasıl Sabitlicek Razz
 
Kayıt
12 Ağustos 2007
Mesajlar
415
Beğeniler
0
Orayada açtım bu silinebilir Heyecandan buraya açmışım ilk ora aklıma gelmedi neyse ... :mrgreen:
 
Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt