- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
thx Cool
![]() |
ÜSTADextraloob demiş ki:Idea lll http://www.extraloob.com lll ayrıcalıkları... Idea
1- Clup2107
2- Extraloob V.I.P Members
3- NoWayOut
Sanal Alemde Söyleyecek Sözü Olanların Sitesi Silkroad Bilgi Paylaşım.
![]()
Sizlerle Silkroad'ın muhteşem dünyasında bizlerle olursanız hem eğlenir hemde bilgiye en hızlı ve güvenilir ellerden ulaşırsınız.
evet katılıorum bende yenı uye oldum ama bu forum u cok begendım ellerinize saglık valla.... new order ın sıtesıne uyeydım aynı oyundakı gıbı sıtede de robotlar uyuz olmaya basladım zaten bunlara Exclamationaaaaa demiş ki:abi sro ile ne aradıysam burada extra u are number one!!!
yazılarını küçük harfle yazarsan çok sevinirim...sorale demiş ki:ÜSTADextraloob demiş ki:Idea lll http://www.extraloob.com lll ayrıcalıkları... Idea
1- Clup2107
2- Extraloob V.I.P Members
3- NoWayOut
Sanal Alemde Söyleyecek Sözü Olanların Sitesi Silkroad Bilgi Paylaşım.
![]()
Sizlerle Silkroad'ın muhteşem dünyasında bizlerle olursanız hem eğlenir hemde bilgiye en hızlı ve güvenilir ellerden ulaşırsınız.
+5 İ NASIL YAPILACAĞINI ANLATTIĞIN RESMİ BULAMIYORUM NERDE HANGİ TOPİC TE YARDIM CI OLURMUSUN
hmm.. Diger sıtelerden dha ıyı oldugun ıcın bence senı kıskanıorlar Coolextraloob demiş ki:sro üzerine olan diğer siteler beni pek sevmezler hepsine yardımcı olmak istediğimdendir Wink
Ben Pasicifte 1 hafta oynadım 5Lv Pasific Adlı Türk Guildine girdim !extraloob demiş ki:sro üzerine olan diğer siteler beni pek sevmezler hepsine yardımcı olmak istediğimdendir Wink
rahat ol sen nasıl oyuncu olduğumu her serverda herkes bilir...Efsaneler her zaman ulaşılmazdır CoolStarkDrache demiş ki:Ben Pasicifte 1 hafta oynadım 5Lv Pasific Adlı Türk Guildine girdim !extraloob demiş ki:sro üzerine olan diğer siteler beni pek sevmezler hepsine yardımcı olmak istediğimdendir Wink
Guildde Birisi Seni Görünce O anki Konu direkmen sen olyordn Rolling Eyes
Özellikle Senn karakteri job yaparken görürlerse flan iddiaya giriyorlardı ben yatırrm ben yatırrm diye flan sonunda yol belirleyip seni beklyorlardı detective
Sana Sal*k ( Cold-Glavie Oldugun İçin ) flan diyorlardı bir sürü küfür ediyorlardı Idea
extraloob demiş ki:rahat ol sen nasıl oyuncu olduğumu her serverda herkes bilir...Efsaneler her zaman ulaşılmazdır CoolStarkDrache demiş ki:Ben Pasicifte 1 hafta oynadım 5Lv Pasific Adlı Türk Guildine girdim !extraloob demiş ki:sro üzerine olan diğer siteler beni pek sevmezler hepsine yardımcı olmak istediğimdendir Wink
Özellikle Senn karakteri job yaparken görürlerse flan iddiaya giriyorlardı ben yatırrm ben yatırrm diye flan sonunda yol belirleyip seni beklyorlardı detective
Sana Sal*k ( Cold-Glavie Oldugun İçin ) flan diyorlardı bir sürü küfür ediyorlardı Idea
Ben bu Forum Sitesini Onlar SAyesinde Buldmextraloob demiş ki:rahat ol sen nasıl oyuncu olduğumu her serverda herkes bilir...Efsaneler her zaman ulaşılmazdır CoolStarkDrache demiş ki:Ben Pasicifte 1 hafta oynadım 5Lv Pasific Adlı Türk Guildine girdim !extraloob demiş ki:sro üzerine olan diğer siteler beni pek sevmezler hepsine yardımcı olmak istediğimdendir Wink
KALT0 demiş ki:evet yha aklıma gelmısken sorıyım gercekten bu extraloob un anlamı ne ? birde exnopbia charın ısmıne koyuorum ama anlamını bılmorum![]()
StarkDrache demiş ki:KALT0 demiş ki:evet yha aklıma gelmısken sorıyım gercekten bu extraloob un anlamı ne ? birde exnopbia charın ısmıne koyuorum ama anlamını bılmorum![]()
![]()
![]()
![]()
Evet Extra Anlamı ne Neutral
pekı Xenopbia nin anlamını bılıor musnuz char ımın ısmıne koyuyorum ama ne oldugunu bılmorumextraloob demiş ki:StarkDrache demiş ki:KALT0 demiş ki:evet yha aklıma gelmısken sorıyım gercekten bu extraloob un anlamı ne ? birde exnopbia charın ısmıne koyuorum ama anlamını bılmorum![]()
![]()
![]()
![]()
Evet Extra Anlamı ne Neutral
kimse bilmez anlamını Cool