Ve Sonuç.........

Bu botun serverları kapalı belki başka zamana ozaman daha ayrıntılı bi biçimde konu açarsınız sevinirim ... yinede böyle bi bot gelecek ondan dolayı çok mutlu ve umutluyuz ama ozamana kadar araştırma yapmak lazım... ben araştırma yapılmamış demiyorum ama denenmemiş ve virüs taraması bile daha sonra yapıldı bence daha hazırlıklı olmalısın!!!

İnşallah olur

bot gelmiycek adam sitede aciklama yapmis ama silmisler o aciklamayida ing. yazmislar tek anlayabildigim bu botu artik arkadaslarim guildim ve sevdigim insanlara vericem demis

bosuna beklemeyelim

therealone demiş ki:
bot gelmiycek adam sitede aciklama yapmis ama silmisler o aciklamayida ing. yazmislar tek anlayabildigim bu botu artik arkadaslarim guildim ve sevdigim insanlara vericem demis

bosuna beklemeyelim
arkadaş eminmisin o yazıyı aldığın yerin linkini ver bizde okuyalım yanlış anlama emin olmak için boşu umut bağlmayalım buna yoksa elle kasmaya dewam edecem

axeman demiş ki:
therealone demiş ki:

bosuna beklemeyelim
arkadaş eminmisin o yazıyı aldığın yerin linkini ver bizde okuyalım yanlış anlama emin olmak için boşu umut bağlmayalım buna yoksa elle kasmaya dewam edecem
evt bende gördüm boşuna beklemeyin havamızı aldık kısacası

Belki de bu heriflerde bot mot yok gırgır geçiyorlar Razz İyi bir bot bekliyordum fakat sonuç 0.
Neymiş botu arkadaşlarına vercekmiş Razz
Bu adamlar güvenilir değil , ve bana kalırsa bot mot yapacakları da yok , fasa fiso.Yaparsalar da tbot oldugu sürece 7vionu kullanmam artık , her ne kadar ilk başlarda olumlu düşünsem de...

7vion mevın Vion falan kalmamıştır arkadaşlar , 3cho paylaşımını yapmayacagını söyledi.Gerçi ben onların bot çıkardıgına da inanmıyorum artık.Sözde guilda arkadaşlarıyla paylaşacakmış sadece.

gördüm gördüm demeyin arkadaşlar link verin bizede gösterin nerde dmiş ben bulmadımda Question

options a girebilmen için
başlat->programlar->7vion->account manager
dedigin zaman açılıyor .
ama bende bi sorun veriyor çözemedim

bu soruna devam deyince o kullanıcı adı ve şifre menüsü açılıyor.
ama bu seferde oraya hangi kullanıcı adı ve şifre yazacam bulamaım.
foruma üye olurkenki kullanıcı adı ve şifreyimi yazacaz.
hadi tamam bişiler yazdık ve login dedik diyelim.

tekrar aynı hatayı veriyor ve hiç bişi olmuyor.

Yukarı Alt