Özellikleri çok güzel. Sağoasınız bu konuda bilgilendirdiğiniz için. Bu botta tavşan petine tbottaki gibi şunu topla şunu toplama gibi görev verebilsek çok daha kral olur.

mavialize demiş ki:
Özellikleri çok güzel. Sağoasınız bu konuda bilgilendirdiğiniz için. Bu botta tavşan petine tbottaki gibi şunu topla şunu toplama gibi görev verebilsek çok daha kral olur.
filter den ayarlarsan olur Wink

Sitede lütfen uslubunuzu takınınız... Dolamak molamak duymuycam birdaha birde şahsi ilişkilerinizi Özel Mesaj Sisteminden halledin teyze oğlu msne geldedim bi,lmem ne dedim birdahaki sefere artık Vip mip dinlemicem kendi grubum fln demicem ilk uyarıyı ardındanda ikinci uyarıyı daha sonrada banlama yöntemini kullanacağım.. Bilginize ....

Global Moderator // Ronin

SLayeR demiş ki:
isrobot la bii farki goremedim ben sadece pet doldugunda ses eklenmis bir kac +si var ama cokda gerekli oldugunu dusunmuyorum bu yenilikleri isrobata getirirler yakinda extraokk

hatta bunun filter ayari isrobota gore daha karmasik isrobot kadar basit degil

çok farkı var çoooook :lol:
isrobot da itemleri sat dediğimiz zaman hemen satıyor ne olursa olsun. fakat bunda sos,som,sun ları storage e koy ayarı war o çok güzel olmuş :)isrobot gider satar bide 64 sun düştümü :lol:

ayarları srobot a benziyo ama daha güzel. bakalım bi çıksın deneyelim bedava bot göz çıkarmaz :lol:

Auto Train Butonu bende aktif olmadı. H basında ayarların pencesi gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim.

ya ardasım verdıgın emeklerden dolayı kutlarım ama bu ne zaman falıyete gececek yarımcı olursan sevınırım yada calısyomu sımdı?

ewt bende goremedım lınkı yaf yardımcı olursan sevınırım :d

Arkadaslar 7vionun son durumunu bilen varmı bi ara acılcak macılcak demişlerdi dediklerine göre srobottan kat kat hızlıymıs haber verirseniz cok super olur popcorn popcorn popcorn

O zaman isrobottan kasarız hiç aldanmayalım :lolmuch: bu arada bana cracklı bir isrobot linki verseniz hani forumda ara ara bulamıyorum yaa :lol:

arkadaşım bu ilk çıktığında bunu bu siteye duyuran ilk kişi benim. anladığım kadarıyla bu botu yayınlamaktan vazgeçmiş adamlar. Biri sövmüş çıkaracaksan çıkar die adamda kızmış çıkarmıyorum die. o zamandan şimdiye kadar bidaha hiç bilgi verilmedi bu bot hakkında.

Yukarı Alt