NiGHTMaRe

Aileden
Kayıt
8 Kasım 2008
Mesajlar
7.529
Beğeniler
0
427 Denizlispor - Beşiktaş

Beşiktaş son haftalarda çıkış göstersede durum hala karışık.Kadro kurma sıkıntısı çeken beşiktaş yine defans hattında sorunlarla karşılaşacaktır.Yalnız unutmamamız gereken bir şey var.Beşiktaş'ta diğer büyük takımlar gibi Galatasaray'ın arkasından şampiyonluğa oynuyor.
Son 4 maçta yenilmeyen ege ekibinde alt lige düşme telaşı var ve üstteki rakibiyle arasındaki puan farkı 4.Beşiktaş karşısına moral depolayıp çıkacaktır.Zorlu bir maç olacağa benziyor.Ama beşiktaş alır diyorum. 8)

Tahmin
2

428 Samsunspor - Bucaspor
Son haftalarda alt sıralardan kurtulan Samsunspor'da moraller yerinde.Yalnız süper lige çıkma isteği olan bir takım karşısında mücadele edecekler.
Bucaspor ise geçen haftada Ordu ile yaptığı müsabakada oldukça zorlandı.Şu anda iyi bir performans ortaya koyamıyorlar.Yalnız bu maçın öneminin farkındalar.Sistemciler 1 deneyebilir.Alt üst oran tablosu daha açılmamış.İlk tercih üst ama 2denenebilir.

Tahmin
Üst - 2

431 Duisburg - 1860 München

Son 4 maçında 2 beraberlik 2 galibiyet alan duisburg bundesligayı hedefliyor ve şu anda 5. sıradalar.Bu maçı mutlak kazanmaları lazım.
Münih ekibinin ise üstlige çıkma şansı nerdeyse imkansız.

Tahmin
1


Limanerg İdeal
431 :arrow: 1
427 :arrow: 1
428 :arrow: Üst

Tahmini Kazanç: 5.33​
 
Yukarı Alt