Ben 55 lwl im ama yarın 56 olca kısmetse 10k sp yaptım ligth el yakma kullanıyorum curs heart ı yaptım light el yakmayı kapatıp fireye döniim mi Question
+1 extraokkscreamadle demiş ki:Fire imbue, light/fire nukeler Wink
light fire gtceksen tbiki el yakmanı fire yap ama fire olmasa daha ii olurdu_alpoza_ demiş ki:nükeler=light/fire ama imbue(yani el yakmayı ne yapayım) aslında daha da kafam karıştı herkesi kendine göre ii düşüceleri var ama daha karar veremedim Shocked aslında ben fire yapmak istiyom herşey hazır zaten ama bazı arkadaşlar light daha ii dio bide belirteim ben sadece el yakma mı deiştircem light fire gitçem nüke ve bufflarda extrabeer
hadi yoruma devam Cool
yapılandırma ne ? birde lightı kapatman iyi olacak extraokk_alpoza_ demiş ki:Ben 55 lwl im ama yarın 56 olca kısmetse 10k sp yaptım ligth el yakma kullanıyorum curs heart ı yaptım light el yakmayı kapatıp fireye döniim mi Question
TheMyth_ demiş ki:yapılandırma ne ? birde lightı kapatman iyi olacak extraokk_alpoza_ demiş ki:Ben 55 lwl im ama yarın 56 olca kısmetse 10k sp yaptım ligth el yakma kullanıyorum curs heart ı yaptım light el yakmayı kapatıp fireye döniim mi Question
------------------------------ebri demiş ki:malesef oluo cokta gusel oluo! oyun bu zevk meselesi isteyen istedigini acar ama guclu bir hybrid yapcaksan fire olmaması sart en azından maximum olmaması sart artık!
Ksro izleyin