Kayıt
30 Haziran 2007
Mesajlar
5.436
Beğeniler
0


♠Kurulum İçin Gerekenler♠

Download
RapidShare
Alternatif-HotFile
Download


♠Kurulum İşlemleri♠



1-Cep Telefonunuzu USB girişinden bilgisayarınıza bağlayıp aşağıdaki işlemi yapın.

- Resim Silinmiş.



2- Cep telefonunuzu mutlaka kapatın USB girişindende çıkarın ve LGUI klasöründe bulunan LGUI programını çalıştırın. Ve aşağıdaki işlemi yapın. Amacımız cep telefonunuzdaki CUST_THEME dosyasının yedeğini almak ve aynı zamanda tema için editlemek.

- Resim Silinmiş.

DOWNLOAD butonunu tıkladıktan sonra cep telefonunuz kapalı durumda iken bilgisayara bağlayın, Download yazısı görünecektir. Yaklaşık 6-7 dakika bekleyin. CUST_THEME adında bir dosya oluştuğunu göreceksiniz.



3- Download ettiğiniz CUST_THEME dosyasının bir yedeğini alın, olurda temayı beğenmezseniz geri yükleyebilirsiniz. Şimdi editleme işlemine geçelim. Bunu için vcredist_x86 ve WinImage Setup dosyalarını bilgisayarınıza kurun ve WinImage programını çalıştırın.

- Resim Silinmiş.



4- Şon işlem olarak cep telefonunu tekrar kapat ve LGUI programını çalıştır ve temayı yükle. Bu işlem yine 6-7 dakika sürecektir. Cep telefonunuz temanız yüklemiş olarak otomatik açılacaktır.

- Resim Silinmiş.



Saygılarımızla;
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kayıt
13 Ocak 2011
Mesajlar
1
Beğeniler
0
olmuyooo cust_theme dosyası olusmuyo arkadasım 6 7 dakıka dıyosunuz ama ben neredeyse 15 0 dakıka bekledım dosyayı olusturmuyo
 
Kayıt
3 Ağustos 2011
Mesajlar
1
Beğeniler
0
HAYIRLI GÜNLER ÖNCELİKLE...
ben gd510 için denedim ancak bende de cust dosyası bi türlü oluşturalamadı plug your phone diyor dönüp dönüp duruyor 15-20 dkka oldu icraat yok sorunuma çare lütfen .....
 
Yukarı Alt