http://www.letsgomobile.org/tr/ceptelef ... 0/lggw520/
bu telefon hakkında ki görüş ve fikirlerinizi alabilir miyim? 🙏
LG GW520
· 19 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
WiFi yok at çöpe 😄
WiFi yok at çöpe :D
fck off anenin karnindan wi-fi ile doğdun kanka 😄
Bu fiyata piyasada çok daha iyi telefonlar var paranı havaya atmış olursun bunu alırsan ^^
Special thx to FlexiBunu alacağına normal tuşlu telefon al yada biriktir paranı adam gibi bir şey al.Donanımlı çöp resmen.
LG telefon deyince bi tiksinme geliyor.Alma 😜
ya dostlar durumu şöyle açıklayim;
babam şöför yurtdışında çalişiyor, orada böyle telefon, teyip vs. elektronik alet satan adamlar var(alayı sırp,bulgar) bunlar işte 300 liralik telefonlari 20€'ye felan satıyorlar.. Misal bunun gibi 😄 parası sorun değil yani 😄
babam şöför yurtdışında çalişiyor, orada böyle telefon, teyip vs. elektronik alet satan adamlar var(alayı sırp,bulgar) bunlar işte 300 liralik telefonlari 20€'ye felan satıyorlar.. Misal bunun gibi 😄 parası sorun değil yani 😄
babam şöför yurtdışında çalişiyor, orada böyle telefon, teyip vs. elektronik alet satan adamlar var(alayı sırp,bulgar) bunlar işte 300 liralik telefonlari 20€'ye felan satıyorlar.. Misal bunun gibi 😄 parası sorun değil yani :D
Hacı o zaman bizede 20-30 yüroluk telefonlardan ayarlarsın artık 😁 👍
babam şöför yurtdışında çalişiyor, orada böyle telefon, teyip vs. elektronik alet satan adamlar var(alayı sırp,bulgar) bunlar işte 300 liralik telefonlari 20€'ye felan satıyorlar.. Misal bunun gibi 😄 parası sorun değil yani :D
kerimcim ❤️ 😁
@maddy;
anlatmaz olaydim 😞 ❤️
anlatmaz olaydim 😞 ❤️
kerim kanka seni nekadar çok sevdiğimi bilirsin hep söylemişimdir 🤝
onu bunu birakında fikirleri alıyım gençler 😄
Lg telefon kullandım daha önce ekranları kaliteli oluyo ama parlaklık çok düşük kameraları güzel oluyo benimkinden af bile vardı 😊
Lg telefon kullandım daha önce ekranları kaliteli oluyo ama parlaklık çok düşük kameraları güzel oluyo benimkinden af bile vardı :)
kullanişlı mı peki? 🕵️
Lan 40 liralık şeymiş al gitsin amma dert ettin 😄 Olmadı 100 liraya gider burada 😄
abi kullanıcam ona göre
abi kullanıcam ona göre
e para sorun degil demistin o zaman duzgun biseyler al bu ne 😄

abi kullanıcam ona göre
e para sorun degil demistin o zaman duzgun biseyler al bu ne :D
daral:
sadece arama yapıp mesaj çeken bi telefon kullanıcısıysan alabilirsin.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap