Yenilikler her zaman güzeldirShoottingStar demiş ki:uyuz oluyorum joymax saçma sapan yenilik yapınca![]()
zaten eu charlar geldikten sonra oyunun tadı kaçtı o yüzden yeniliklere kapalıyım sro da![]()

![]() |
Yenilikler her zaman güzeldirShoottingStar demiş ki:uyuz oluyorum joymax saçma sapan yenilik yapınca![]()
zaten eu charlar geldikten sonra oyunun tadı kaçtı o yüzden yeniliklere kapalıyım sro da![]()
13LazeR demiş ki:WoW. Süper Paylaşım Warrison Ellerine Sağlık Muthiş Olmuş
1-2 ay sonra gelebilir. Tam belli değilOzgeCafe demiş ki:Çıkış tarihi belli mi arkadaşlar?
/Güncel, Video Eklendi.Warrison demiş ki:![]()
![]()
![]()
Legend VII Return, Hunter vs Thief Update! Yenilikler
![]()
Yeni Kale Savaşı Aletleri
![]()
Yeni Slotlar
![]()
Job Skilleri
![]()
Yeni Party Penceresi
![]()
Yeni Harita Düzeni
![]()
Yeni Gelecek Yenilikler Video
[youtube]dp7poDbVVNs&feature=player_embedded#[/youtube]
![]()
I love Huni demiş ki:bu hunter veya thief in scroll ları varmı 10 / 19 luklara göderiyor ve çok uzk oldugu için gidip gelmesi unun sürüyor![]()
GNR demiş ki:I love Huni demiş ki:bu hunter veya thief in scroll ları varmı 10 / 19 luklara göderiyor ve çok uzk oldugu için gidip gelmesi unun sürüyor![]()
sen buna uzak diyorsan daha 20-29 lar var jangan^dan alınyor her gorev icin Dw den başlıyorum yapacak birsey yok
Bence sıkıcıda olsa uzun süreli bir update bu 110 lv job kasmak lv den kat kat zor durumdadegişecginide sanmıyorum