- Resim Silinmiş.

Yeni sürümde sorunsuz çalışan loaderdir... 2 tane açınca dc vermez...

Sizin için olyydebug ile crackledim.. artık bir teşşekür edersiniz ilk burda yayınlıyorum... taratmak için zamanım olmadı kendi bilgisayarınızda taratırsınız güvenmeyen arkadaşlar için söylüyorum hadi iyi oyunlar.

Linkler öldükçe pm atın birde eğer loader bozulursa yanı çalışmazsa bir pm atmanız yeterli...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
yaw edx loaderi indirip kuruyorm ondan sora ayarları yapıp tıklıyorm client gelyo ondan sora hemen kapanıyo deli oldum yhaaa lütfen bir çözümmm

extraloobta şu edx laoder legend 6 1.282 loaderı indirdim ve içinde 2 tane trojan ile benim charımdan 4bil gold+Setler hepsi soyuldu server=Hera Charımın Nicki= _hard_kcal_ Lv106 Guıld Yeniçeriler EDX LOADERI BU SİTEDEN İNDİRDİM TROJANI KİM ATTIYSA LÜTFEN PARAYI VERSİN Win32/injector/PSW.OnLine game Trojanı Kim attıysa lütfen bana bildirsin ve parayı ve setleri versin EXTRALOOB SİTESİNN BU KONUDA LİNKİ KİMİN KOYDUGUNU VE PARAYI BANA İADE ETMESİNİ TALEP EDYORUM BU parayı kim aldıysa ve extraloob bu parayı ve setleri bana ulaştırmazsa tek sorumlusu Extraloob sitesidir arkadaşlar EXTRALOOBTAN İNDİRDİGİM HER DOSYAYI TARATTIGIMDA EN AZ 2 TANE TROJAN İLE KARŞI KARŞIYA KALIYORM BU SİTENİN MÜŞTERİLERE SAYGILI OLMASI VE HAKLARININ KORUNMASI İÇİN MÜCADELE ETMESİ GEREKİRKEN KUYUMUZU KAZIYO GERÇEKTEN hiç yakıştıramadım Extraloob sitesine Charımı soydunuz ve 4bil paramı alıp ortalıktan yok oldunz bu adalete aykırı bir düşünce özgürlügü lütfen acill cevap bekliyorm

adamım bunu indirdim çalışıyor saol ama bilgisayar acıldıgında otomatik olarak acılıyor bu program onu nasıl kapatıcaz ? cok acil lazım ! yardımcı olursan cok mutlu olucam.. !
vea silmek istiyorum ama silinmiyorda nasıl silicem ? yardım lütfen !! :?: :?: :!!&%&! :!!&%&! :!!&%&! :!!&%&!

Yukarı Alt