Tıklayınız ^^
M Milano Kayıt 8 Mart 2008 Mesajlar 12.853 Beğeniler 1 Şehir Staples Center / L.A 3 Ocak 2009 #1 Tıklayınız ^^
F Fre3sTyLe Kayıt 21 Temmuz 2008 Mesajlar 16.750 Beğeniler 0 Şehir Bana küfreder gözlerin , dudakların yardım yalvarı 3 Ocak 2009 #2 Basketbol Oynayan Biri Olarak Pek Gercekcı Gelmedı
M Milano Kayıt 8 Mart 2008 Mesajlar 12.853 Beğeniler 1 Şehir Staples Center / L.A 3 Ocak 2009 #4 Fre3sTyLe demiş ki: Basketbol Oynayan Biri Olarak Pek Gercekcı Gelmedı Daha fazla görüntüle... Bazıları da oyle diyor bilgisayarla yapılmiş diye ama olabilir bence bu adam NBA ya yolladı videosunu izlenme rekoru kırdı
Fre3sTyLe demiş ki: Basketbol Oynayan Biri Olarak Pek Gercekcı Gelmedı Daha fazla görüntüle... Bazıları da oyle diyor bilgisayarla yapılmiş diye ama olabilir bence bu adam NBA ya yolladı videosunu izlenme rekoru kırdı
Wax Whine .NET Kayıt 9 Eylül 2007 Mesajlar 17.594 Beğeniler 30 Şehir Bağdat Caddesi / İST. Server Aspendos Takımı Besiktas 3 Ocak 2009 #5 UltraViole demiş ki: Fre3sTyLe demiş ki: Basketbol Oynayan Biri Olarak Pek Gercekcı Gelmedı Daha fazla görüntüle... Bazıları da oyle diyor bilgisayarla yapılmiş diye ama olabilir bence bu adam NBA ya yolladı videosunu izlenme rekoru kırdı Daha fazla görüntüle... Böyle bir isabet oranı NBA oyuncularında bile çok az. Bir de o kadar dengesizce rastgele salladığı topun basket olması biraz garip geldi
UltraViole demiş ki: Fre3sTyLe demiş ki: Basketbol Oynayan Biri Olarak Pek Gercekcı Gelmedı Daha fazla görüntüle... Bazıları da oyle diyor bilgisayarla yapılmiş diye ama olabilir bence bu adam NBA ya yolladı videosunu izlenme rekoru kırdı Daha fazla görüntüle... Böyle bir isabet oranı NBA oyuncularında bile çok az. Bir de o kadar dengesizce rastgele salladığı topun basket olması biraz garip geldi
K Kai Kayıt 4 Ekim 2008 Mesajlar 4.926 Beğeniler 0 Şehir İstanbul 4 Ocak 2009 #6 bu video show tv ana haberlere cıktı ve edit oldugu kanıtlandı =)
F Fre3sTyLe Kayıt 21 Temmuz 2008 Mesajlar 16.750 Beğeniler 0 Şehir Bana küfreder gözlerin , dudakların yardım yalvarı 4 Ocak 2009 #7 Wax Whine demiş ki: UltraViole demiş ki: Fre3sTyLe demiş ki: Basketbol Oynayan Biri Olarak Pek Gercekcı Gelmedı Daha fazla görüntüle... Bazıları da oyle diyor bilgisayarla yapılmiş diye ama olabilir bence bu adam NBA ya yolladı videosunu izlenme rekoru kırdı Daha fazla görüntüle... Böyle bir isabet oranı NBA oyuncularında bile çok az. Bir de o kadar dengesizce rastgele salladığı topun basket olması biraz garip geldi Daha fazla görüntüle... Katılıyorum
Wax Whine demiş ki: UltraViole demiş ki: Fre3sTyLe demiş ki: Basketbol Oynayan Biri Olarak Pek Gercekcı Gelmedı Daha fazla görüntüle... Bazıları da oyle diyor bilgisayarla yapılmiş diye ama olabilir bence bu adam NBA ya yolladı videosunu izlenme rekoru kırdı Daha fazla görüntüle... Böyle bir isabet oranı NBA oyuncularında bile çok az. Bir de o kadar dengesizce rastgele salladığı topun basket olması biraz garip geldi Daha fazla görüntüle... Katılıyorum
L LoveForLife Kayıt 2 Mart 2008 Mesajlar 1.640 Beğeniler 0 Şehir Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım... 4 Ocak 2009 #8 tamamiyle montaj yaw çocuklar keni aralarından taşkala geçiyolar..
H HurRicanEmJ Kayıt 6 Eylül 2007 Mesajlar 2.480 Beğeniler 0 Şehir Aydın/MerKez 4 Ocak 2009 #9 guzel dublaj ama he