Kayıt
30 Mayıs 2009
Mesajlar
1.128
Beğeniler
10
Şehir
Sihirdarlar Vadisi
Evet arkadaşlar doğru duydunuz. League of legends kbt açılmadan oyunu türkçe yapmanın yolu bulundu. Denedim ben %100türkçe oyun fakat dehşet-ül vahşet olmuş. Yani oyunu türkçe oynamasınlar diye elinden geleni yapmışlar. Aman vermiyor kendini aştı falan demesi beni benden aldı diyebilir. Neyse geri kalanları denemek için size nasıl türkçe yapılacağını anlatıyım.

1- Önce League of legends açıyoruz.
2- Region'dan Turkey seçip update yapıyoruz.
3- Update bittiğinde launcher kapatıyoruz ve aşağıda verdiğim dosyayı "C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client_config_tr\releases\ " bu klasördeki dosyalarla değiştiriyoruz.
4- Oyunu açıyoruz Turkey kapalı göstericek. Bunuda Clienti açtıktan sonra " thereısnourflevel " yazıyoruz tırnaklar olmadan ve ı harfi ile.
5- Daha sonra oyuna west accountumuz ile giriyoruz.

Dosya Linki : İndir

Ps : Herhangi bir takıldığınız yer olursa konu altına yazın yardımcı olmaya çalışıırım.

 
Kayıt
30 Mayıs 2009
Mesajlar
1.128
Beğeniler
10
Şehir
Sihirdarlar Vadisi
mrfluu demiş ki:
4.Adımı anlamadım.Nereye yazıyoruz tam olaraktan :P
Lol'u açıyosun ya hanı play ekranı falan var. Ama Turkey serverında oldugun ıcın o kapalı. Onu acmak ıcın o update ekranında ıken yazıyosun onu ve oyna butonu acılıyor.

Lemonade demiş ki:
/Sabit
Teşekkürler :beer:
Önemli değil. Şu lol kategori haline gelse neler paylaşıcazda neyse eekd1
 
Kayıt
30 Mayıs 2009
Mesajlar
1.128
Beğeniler
10
Şehir
Sihirdarlar Vadisi
mrfluu demiş ki:
Tamamdır oldu,teşekkürler. Bunu diğer serverlar için nasıl yapabilirim?
Vallahi yapan adam weste göre yaptığı için diğer serverlar çalışmıyor. Eğer diğer serverlar içinde çıkarsa paylaşırım. Fakat türkçe oynamayalım diye ellerinden geleni yapmışlar summer4:
 
Kayıt
29 Ağustos 2012
Mesajlar
1
Beğeniler
0
Anlamasına Anladımda Bir Resimli Anlatım Yapsaydın İyi Olurdu Ama Teşekkürler Emegine Saglık :wink1: bende maestro hatası verdi :(
 

Advance

 
Kayıt
27 Ocak 2008
Mesajlar
11.538
Beğeniler
19
Bu konunun da sabit kalması için bir sebep göremiyorum, eğer west sunucusunda Türkçe oynamak isteyen varsa dosyalar arasında dil ayarlarını içeren dosyayı açıp en_GB kısmını tr_TR yapmaları yeterli.
 
Kayıt
28 Nisan 2013
Mesajlar
19
Beğeniler
0
bence sadece ingilizce oynanır bu oyun. gerisi fasa fusa. aynı filmlerdeki gibi. amerikan filmlerinde sürekli 'lanet olsun lanet olsun' diye cevirmişler ya... ona sinir oluyorum :D sanki bizim millet hiç küfürbaz değilmiş gibi onu bunu kapatıyorlar ve yanlış çeviriyorlar komedi kafalılar.

rengarın 'there´s a hunterRRR and a HUNTED !!' i nasıl çevireceksin ki komedi olmadan?
 
Yukarı Alt