Yok kank izmirdeydimMaddy demiş ki:Benim bilgisayarımı tamir edip geri dönmemi mi bekliyodun sarkiş
haber vereydin de sarkişi gözlerimle bi göreydimsarkolata demiş ki:Yok kank izmirdeydimMaddy demiş ki:Benim bilgisayarımı tamir edip geri dönmemi mi bekliyodun sarkiş
izmirli miydin senMaddy demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
haber vereydin de sarkişi gözlerimle bi göreydimsarkolata demiş ki:Yok kank izmirdeydimMaddy demiş ki:Benim bilgisayarımı tamir edip geri dönmemi mi bekliyodun sarkiş![]()
Edepsizlik ve şerefsizlik yapma oldumu ailemi ağzınada alma yakından ya da uzaktan biraz edepli ol edepli. Sataşmaktan vazgeçin varsa kozunuz paylaşırız.Crusade demiş ki:Bu mesaj NiNCaSu rumuzlu uyeden alinti yapildi
senin enişte napiyo yoğun mu boost yapamiyor mu yoksa niye resim atmıyonki yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaNiNCaSu demiş ki:Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Boosta benim ihtiyacım yok,ihtiyacı olanlar sizlersiniz...Crusade demiş ki:nincasu bak windy boost işi yapiyomuş bi pm uzağında![]()
![]()
Maddy demiş ki:La olm bi susun ufacık şeyleri büyütmeyin kendinize dert edinmeyin![]()
Phaldor demiş ki:Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Maddy demiş ki:La olm bi susun ufacık şeyleri büyütmeyin kendinize dert edinmeyin
o-<^<
Maddy demiş ki:Bu mesaj Phaldor rumuzlu uyeden alinti yapildi
Phaldor demiş ki:Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Maddy demiş ki:La olm bi susun ufacık şeyleri büyütmeyin kendinize dert edinmeyin
o-<^<![]()