Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
NiNCaSu demiş ki:
Diamond 3 :D

[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]
Açık açık soracağım elo boosta mı verdin?
senle enson maç yapmıştık hatirliyorsan kendi aramizda lee sin ile eloboost olsa nasil oynayabilirdik. Zoruma gitti yavvv endeee dedigin laf :)

Mopneet

@Heartless
Sarko'ya bakma sen, BoxBox'ı kıskanıyor ondan laf ediyor, Riven ve Lee Sin'de en iyilerden, izlemeni tavsiye ederim.
Support: Krepo, HolyThoth
İkisi de anlatarak oynuyorlar, hem kendi hatalarını görüyorlar hem de senin öğrenmeni sağlıyorlar.
Top: BoxBox, Wingsofdeathx %99 Riven, Lee Sin oynuyorlar. Trick2G %90 Udyr, %10 Voli oynuyor. Değişik hero'ların nasıl oynandığını görmek için farklı streamler izlemen gerek. :)

seskes

yok wingsofdeath en eski streamerlerden hem öğreneterek hem anlatarak oynuyor ve hep farklı herolar oynuyor ama riveni biraz daha fazladir

Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
sarkolata demiş ki:
Heartless demiş ki:
Voli support mu o gözlerim neler görüyorrr
Takımda tank görüyormusun hacım tresh leona alsam bu kadar uzun sürmezdi oyun gerçi uzun sürdürerek saçmaladım ama voli support agresif oyun için gayet iyi
Bro stream için para istiyor ya twitch ^^ oyundaydım yazamadım kusuruma bakma :)) Aklıma geldi şimdi. Voli sup candır oyunu bir bakıma carryler yahu ^^

Takımı
Galatasaray
@Nincasu diamond seviyesinde bir oyun bilgini olduğunu düşünmüyorum da, o yüzden sordum. Elo boost yaptırırken hesabına kendin de girebiliyorsun zaten onla alakasi yok.

sarkolata demiş ki:
@Nincasu diamond seviyesinde bir oyun bilgini olduğunu düşünmüyorum da, o yüzden sordum. Elo boost yaptırırken hesabına kendin de girebiliyorsun zaten onla alakasi yok.
Tecrübe :)):)):)

sarkolata demiş ki:
%70 bilgi
%30 şans bence, art arda 15 mac kaybettigimi hatirliyorum hepsinin benden kaynaklandigini sanmiyorum :D

- Resim Silinmiş.

Abi ben de midde teemo hobisi başladı summer4: :headbang: :headbang:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Maddy demiş ki:
Bakın ne buldum runaan zyra OP :mrgreen: :mrgreen:

Gene akıyorum gene akıyorum ya. Eskiden de böyleymişim işte xd

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
sarkolata demiş ki:
@sarkolata bak canim kardeşim eloboost nedir bilmem ben yukarida yazdigimida gordun oyun bilgim var cok sukurki bu seviyelere cikabiliyorum euda oynuyordum ilk sattim acountu sonra buraya gectim burada kasmaya basladim yani anlamadigim su emege biraz sayginiz olsa surada su konusmayi yapmazsin ben bilegimin hkkiyla oynuyorum bugune kadar oynadigim tum oyunlardada en bas siralarda olmusumdur. Bende sunu dusknuyorum senin hakkinda cekemiyor mu acaba diyorum ? Oyunda pm atiyorsunuz gecde olsa cevap veriyorum @heartless sen konus hacim dun pm atip ne dedin stream yapsana dedin degilmi demekki insanlar izliyor ve hakkini veriyor ben anlamam oyle eloboost falan sadece bu bilegimin hakki dusunerek hislerime gore ve cok iyi bir jungle olarak bu seviyelere geldigimi dusunuyorum artik emege saygi duyanlar cevap versin bos laflara kulak asmayaxagim elimden gelen birsey olursa pm amaniz yeterli.

Yukarı Alt