kanki nolur agzımaAdvance demiş ki:Kod satışı devam ediyor
Fiyatlar kod başı 10 TL(840rp e-pin kod)
Şuanda elimde 9 Riot Blitzcrank 8 Arcade Hecarim, kodu bulunmaktadır
Sen düzenle.sarkolata demiş ki:Hadi biri best lee exl düzenlesin birinciye 840rp odul benden
Cs Thresh kodu yoktur elinde herhalde değil mi?Advance demiş ki:Kod satışı devam ediyor
Şuanda elimde 9 Riot Blitzcrank 8 Arcade Hecarim, kodu bulunmaktadır
Şuan için yok malesefMirage demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cs Thresh kodu yoktur elinde herhalde değil mi?Advance demiş ki:Kod satışı devam ediyor
Şuanda elimde 9 Riot Blitzcrank 8 Arcade Hecarim, kodu bulunmaktadır![]()
Eğer bulursun haberim olsun bro :( Zamanında almadıkAdvance demiş ki:Bu mesaj Mirage rumuzlu uyeden alinti yapildi
Şuan için yok malesefMirage demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Şuanda elimde 9 Riot Blitzcrank 8 Arcade Hecarim, kodu bulunmaktadır![]()
Hazırlayım mı? Sponsor sen misin? Ama hazırlayan olarak kazanan birinci benimle maç yapması gerekecek. Uyarsa hemen hazırlayım ^^sarkolata demiş ki:Hadi biri best lee exl düzenlesin birinciye 840rp odul benden
Hazırlayım mı? Sponsor sen misin? Ama hazırlayan olarak kazanan birinci benimle maç yapması gerekecek. Uyarsa hemen hazırlayım ^^sarkolata demiş ki:Hadi biri best lee exl düzenlesin birinciye 840rp odul benden
Ben de 1 tane kod veririm birinciye hadi bakalımsarkolata demiş ki:hazırla birinciye 840rp veriyorum olur da birinci ben olursam diğer finalist alır ödülü
top lane'de olur bu arada, ilk 100cs, first blood ya da ilk kule alan kazanır.
pulsfire pahali geliyosa legacy skini acik nothingam yapistir gitsin qnqWax Whine demiş ki:Ezrealin herhangi bir skinini satan var mı? :)
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile