Hacı gravesi bulamadım ki benHeartless demiş ki:Şu beleşe dağıtalan karakterleri alamayıp sonra parayla satın almak gereksiz bence championship olmadıktan sonra
"Bir zamanlar" kısmı çok önemli. :)Heartless demiş ki:Çok istiyorsan yine al ama işte bir zamanlar beleş verildiğini duymak beni kararımdan direk vazgeçiriyor![]()
Riot Graves çok çirkin be, Mafia var bende, indirimdeyken almıştım, 10 kat daha güzel.Wax Whine demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hacı gravesi bulamadım ki benHeartless demiş ki:Şu beleşe dağıtalan karakterleri alamayıp sonra parayla satın almak gereksiz bence championship olmadıktan sonra
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
championship'i belirttim paxları unuttum dediğin gibi onlarda var pax sivire hastayım bende :) benim dediğim riot kostümleri içindiAdvance demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
"Bir zamanlar" kısmı çok önemli. :)Heartless demiş ki:Çok istiyorsan yine al ama işte bir zamanlar beleş verildiğini duymak beni kararımdan direk vazgeçiriyor![]()
Bkzax tf zamanında beleşti şimdi 300$dan başlıyor ve oyundaki en rare skin
![]()
10'a salayım mı qnqcığımWax Whine demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Qnq kaça salarsın gravesi sensarkolata demiş ki:Bende var qnq kaca aliyon ametist ashe de var :dWax Whine demiş ki:Riot Graves satan varsa alabilirim hacilar
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
SS alıp atsana bi ara nasıl duruyor yeni haliyle bakimNoMoreLove demiş ki:@Heartless
Pax sivir ve riot nasus var bende.![]()
West için olanları çok önceden dağıtmıştım, tr için geçerli olanlar var şuan maleseflSore demiş ki:@Advance
Var mı west'de heval
free varsa geçip alayim XD sonra tekrar döncemAdvance demiş ki:Bu mesaj lSore rumuzlu uyeden alinti yapildi
West için olanları çok önceden dağıtmıştım, tr için geçerli olanlar var şuan maleseflSore demiş ki:@Advance
Var mı west'de heval