Advance

Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Beni de banlasın forumdan bir yetkili böle forum olmaz ya bilgi alış verişi yapacağımıza eğlence malzemesi oluyoruz iki tane dingile.
Edep öğren de gel o zaman.

Takımı
Seçiniz...
Normalde edebimi bozacak insan değilim fakat herkesin bir sınırı var sinirlenirsem edebimide bozarım.

seskes

amma büyütüyonuz bazı şeyleri ya güldürmeyin kendinizi, advanceın huyu belli egosunu tatmin etmesi lazim bi şekilde :d

Advance

Cool Angel demiş ki:
Normalde edebimi bozacak insan değilim fakat herkesin bir sınırı var sinirlenirsem edebimide bozarım.
Adam gibi birisi olsan her zaman aynı şekilde durursun, sadece içindeki senin dışarı vurmuş hali bu.

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Cool Angel demiş ki:
Adam gibi birisi olsan her zaman aynı şekilde durursun, sadece içindeki senin dışarı vurmuş hali bu.
İçimdekini de adam olmayanlara karşı dışarıya çıkarmak zorunda kalıyorum. Sen ince ince iğnelersin ben direk söylerim lafımı dingilsin dediğim gibi banlayanda banlasın forumdan ben böle şeye gelemem her gün sinirim bozulacağına bir gün bozulsun ben buraya sevinerek bir şey atıyorum 5 dk sonra ne moral kalıyor nede bir şey hadi iyi günler.

Advance

Cool Angel demiş ki:
Advance demiş ki:
Cool Angel demiş ki:
İçimdekini de adam olmayanlara karşı dışarıya çıkarmak zorunda kalıyorum. Sen ince ince iğnelersin ben direk söylerim lafımı dingilsin dediğim gibi banlayanda banlasın forumdan ben böle şeye gelemem her gün sinirim bozulacağına bir gün bozulsun ben buraya sevinerek bir şey atıyorum 5 dk sonra ne moral kalıyor nede bir şey hadi iyi günler.
İğneleme yapmak bir sanattır, karşındakine küfretmez ise bir acizlik.

Takımı
Galatasaray
Cool Angel demiş ki:
Niye kapatıcam ? Ben senin oyuncağın mıyım ? Aramızda ne gibi bir samimiyet varda benimle dalga geçebiliyorsun ?
bence kapanmasın zaten yürü defol git bence de bir yetkili yorumumu editlemiş tatsızlık çıkmasın diye ben de uzatmayım hadi artık

Advance

@Spartacusss
Sen de oradan bir şeyler demeye çalışmışsın ama olmamış.

Oyuna başladığımdaki oyunlarımdan kalan sslerden forumda paylaşmıştım, bilgisayarımda bulduklarımı tekrar paylaşıyorum burada.Kimsenin de hatalarıma karşı laflarına sert çıkışlar yapmadım, yapmam da.Olması gereken de böyledir.
Bu daha önceki paylaşımım advance-5-level-iken-p-t268327.html

Bunlar da bilgisayarımda bulduklarım(Üstteki konuda olanı içerebilir incelemedim)

Cool Angel demiş ki:
Ahmet, yeni yılın modası bu. Herkes cool görünmeye çalışıyor, felsefe yapıyorlar.
Ah bir de anlasalar insan ve adam olmanın , zengin,kendini beğenmiş, ters ve alaycı konuşan , ingilizce biliyormuş gibi yapan , bilgisayardan anlıyormuş gibi yapan, sözde modayı takip eden ve bakire olmadığını idda eden bir kaç asosyal veya toplumda yer edinmeye çalışan insanlardan
fazlası olmadıklarını. İşte burada boş bulduğu anda iğneleme yapıyorlar. Yaptıkları da doğru düzgün birşey olsa gam yemiyeceğim amma velakin
Sanat olan bunların yaptığı iğneleme değil. Sanat , sanat içindir. Kişinin kendi egoist duygusunu beslemesi için değil.

Advance

Bu mesaj AlphaFusion rumuzlu uyeden alinti yapildi
AlphaFusion demiş ki:
Cool Angel demiş ki:
Ahmet, yeni yılın modası bu. Herkes cool görünmeye çalışıyor, felsefe yapıyorlar.
Ah bir de anlasalar insan ve adam olmanın , zengin,kendini beğenmiş, ters ve alaycı konuşan , ingilizce biliyormuş gibi yapan , bilgisayardan anlıyormuş gibi yapan, sözde modayı takip eden ve bakire olmadığını idda eden bir kaç asosyal veya toplumda yer edinmeye çalışan insanlardan
fazlası olmadıklarını. İşte burada boş bulduğu anda iğneleme yapıyorlar. Yaptıkları da doğru düzgün birşey olsa gam yemiyeceğim amma velakin
Sanat olan bunların yaptığı iğneleme değil. Sanat , sanat içindir. Kişinin kendi egoist duygusunu beslemesi için değil.
Doğru diyorsun adama küfretmek lazım.

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Cool Angel demiş ki:
Niye kapatıcam ? Ben senin oyuncağın mıyım ? Aramızda ne gibi bir samimiyet varda benimle dalga geçebiliyorsun ?
bence kapanmasın zaten yürü defol git bence de bir yetkili yorumumu editlemiş tatsızlık çıkmasın diye ben de uzatmayım hadi artık
Defol ? Sen kimsin ki defol diyosun ? Sen admin misin ? Site kurucusu falan mı sanıyosun kendini ? İnsanlarla dalga geçmeyi huy edinmişsiniz @Advance ile haddinizi bilin. Yeter artık ya nereye gitsem siz arkadaş bi rahat duramıyor musunuz siz ? Sen fotoğraf atarsın cool angel gelip sana ezik noob diyor mu veya advance'ye diyor mu demiyor o zaman sende o adama demeyeceksin adam penta atmış fotoğrafını çekmiş koymuş veigarla ne alaka baksana işine ama işsizim ben diyorsan git bi iş bul çalış bari ailene faydan olsun. Ağır konuşmuş olabilirim üst kademelerde gereken neyse yapabilir üstümde. Eğer suçun bedeli forumdan uzaklaşmaysa sağlık olsun.

Advance demiş ki:
@Spartacusss
Sen de oradan bir şeyler demeye çalışmışsın ama olmamış.

Oyuna başladığımdaki oyunlarımdan kalan sslerden forumda paylaşmıştım, bilgisayarımda bulduklarımı tekrar paylaşıyorum burada.Kimsenin de hatalarıma karşı laflarına sert çıkışlar yapmadım, yapmam da.Olması gereken de böyledir.
Bu daha önceki paylaşımım advance-5-level-iken-p-t268327.html

Bunlar da bilgisayarımda bulduklarım(Üstteki konuda olanı içerebilir incelemedim)

Cool angel'in bi yanlışı yok veigarın yanlışı var ve adama laf yetiştirmeye çalışıyorsun , cidden sen ne diyorsun ? Siz kişiye yani cool angel'a yanlışı olsa da onunla dalga geçseniz tamam diyeceğim ama onun suçu yok veigar skill atıyorsa atıyor. Size ne ? Şimdi buraya fotoğraflarını koymuşsun iyi güzelde biz sana kötüsün demedik. Cool angel'ın zoruna giden veigar yüzünden onunla dalga geçilmesi biraz tekrar tekrar oku cümleleri. Anlamakta güçlük çekme bir daha çünkü durumu daha çözememişsin.
yanlışın

Takımı
Besiktas
Muhabbet uzarsa tartışma içinde kim var kim yok süresiz uzaklaştırırım. İlk ve son uyarım.

Tamam banla kardeşim ne diyebilirim ben banlanacağımı bildiğimden dile getirdim önceki mesajlarımda.

Beyler birinin kahramanlik yapmasina kendisi de dahil kimsenin ihtiyaci yok. Durumu oyle bir yere getirdiniz ki karsilikli haksiz durumdasiniz. Herkes haddini bilsin. Ozgurlukleriniz sizi baskasini ezmeye sevk etmesin. Banlanmaya gelince bunun su an icin cozum ve ihtiyac oldugunu sanmiyorum. Ama gerektiginde de kullanilacagina emin olun ama iyi kotu bir ortam var bunun bozulmasini istemiyorum. Foruma girdigimde burada hayat olmasi beni mutlu ediyor ve eminim ki siz de farkli bir amac icin burda degilsiniz. Insanlari kirmaktan vazgecin rica ediyorum.

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Hacım açıkçası bende bu muhabbetten memnun değilim fakat standart sarkolata , advance huyları illa ki herkesi ezecekler. Eee ama bizimde bi sabrımız var.

Takımı
Galatasaray
ikimizi de banlıyorsan banla, forumdaki diğer arkadaşlar için bu fedakarlığa hazırım ben :D

Yukarı Alt