Cool Angel demiş ki:Arka arkaya oyun kaybedince acayip soguyorum oyundan. :(
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Aksam gel oyun kazandirayim sana :)Cool Angel demiş ki:Arka arkaya oyun kaybedince acayip soguyorum oyundan. :(
Normal üyelik yerinden bölge seçerek pbe üyeliği alabiliyorsak şuan kapalı sanırım extra bir sitesi varsa bilmiyorum ama baktımda pbe bölgesini bulamadım.sarkolata demiş ki:@egoist
Çok usefulmuş kardeş
PBE uyelik alimlari suan acik sanirim redditte gordum. Kim istiyorduysa alsin
Bende kıskanıyom bende neden iki tane yok diye :( bende yeşil istiyom kırmızı şekil değilLemonade demiş ki:Bende nie yok die kıskanıyodum![]()
- Resim Silinmiş.
Şaka maka son bi kaç oyundur herkese sövüyordum hep takım çalışması aldım ama![]()
Abi önüne gelene veriyorlar bunu banada geldi ama nasıl geldi niye aldım bilmiyorum ancak hiç sevinmedimLemonade demiş ki:Bende nie yok die kıskanıyodum![]()
- Resim Silinmiş.
Şaka maka son bi kaç oyundur herkese sövüyordum hep takım çalışması aldım ama![]()
Çünkü sen duygusuzzzsun kardeşHeartless demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Abi önüne gelene veriyorlar bunu banada geldi ama nasıl geldi niye aldım bilmiyorum ancak hiç sevinmedimLemonade demiş ki:Bende nie yok die kıskanıyodum![]()
- Resim Silinmiş.
![]()
Teemo fidlestk nidale master yi?Lemonade demiş ki:Aramda bütün annesiz herolar karşıya gelirse..
- Resim Silinmiş.
10vs10 olsa onlarda gelirdi..Cool Angel demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Teemo fidlestk nidale master yi?Lemonade demiş ki:Aramda bütün annesiz herolar karşıya gelirse..
- Resim Silinmiş.
wtf lux-brand?Lemonade demiş ki:Aramda bütün annesiz herolar karşıya gelirse..
- Resim Silinmiş.
Brand'in nickiLemonade demiş ki:Aramda bütün annesiz herolar karşıya gelirse..
- Resim Silinmiş.
zombi brandmiş ama deme öylemrfluu demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Brand'in nickiLemonade demiş ki:Aramda bütün annesiz herolar karşıya gelirse..
- Resim Silinmiş.![]()