Abi gel bizim skype grubana işte Tr serverının en büyük sorunundan kurtulNoMoreLove demiş ki:EXL NoMoreLove olarak açtım bakalım yine tr serverında. Girdiğim bütün oyunlarda konuşmaları bloklamayı düşünüyorum.![]()
Tamam alın gruba.Maddy demiş ki:Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
Abi gel bizim skype grubana işte Tr serverının en büyük sorunundan kurtulNoMoreLove demiş ki:EXL NoMoreLove olarak açtım bakalım yine tr serverında. Girdiğim bütün oyunlarda konuşmaları bloklamayı düşünüyorum.![]()
![]()
Çok iyi ya, gerçekten Dünya Kupası'nda Türkiye'yi izliyor gibi heyecanlandım, keşke yenselerdi şu gıcık Brezilyalıları ya.mrfluu demiş ki:
Silver 3 benim ranked ama normallerde her oyun mutlaka 1 tane diamond veya plat 1 geliyorNoMoreLove demiş ki:![]()
West'te MÜKEMMEL matchmakinglerden biri..
Bunun için üye olmasaydın düşünebilirdim, ama yok kaybol.legenwar demiş ki:lol pbe hesbı olan varsa verebilir mi lütfen
Advance demiş ki:Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
NoMoreLove demiş ki:![]()
West'te MÜKEMMEL matchmakinglerden biri..
Bize ortaya karışık yapmışlar resmen. Diamond 4 nedir abi. Ki bu west..Advance demiş ki:Silver 3 benim ranked ama normallerde her oyun mutlaka 1 tane diamond veya plat 1 geliyor![]()
5 premade giren solo giren kadar olmadığı için normal yani gelmesiNoMoreLove demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildiAdvance demiş ki:Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
NoMoreLove demiş ki:![]()
West'te MÜKEMMEL matchmakinglerden biri..Bize ortaya karışık yapmışlar resmen. Diamond 4 nedir abi. Ki bu west..Advance demiş ki:Silver 3 benim ranked ama normallerde her oyun mutlaka 1 tane diamond veya plat 1 geliyor![]()