Slim Shady

Rün için daha kasıyım mı ?

En iyi runeler açıldı mı? Kaçta açılıyor unuttum, o kadar zaman geçti ki üzerinden.Cool Angel demiş ki:Rün için daha kasıyım mı ?
![]()
Bilmediğimden kurcalamadımNoMoreLove demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
En iyi runeler açıldı mı? Kaçta açılıyor unuttum, o kadar zaman geçti ki üzerinden.Cool Angel demiş ki:Rün için daha kasıyım mı ?
![]()
![]()
![]()
Full para biriktirmenize gerek yok arkadaşlar, teker teker alabilirsiniz. Çünkü mesela 17bin paran var, 3 tane rune'ün eksik olarak oyunlara girebilirsin. Bu şekilde runesuz giriyorsun oyunlara.![]()
per level yerine flat alsaydınCool Angel demiş ki:Ayarladım arkadaşlar Oğulcan'ın yardımı ile![]()
Ap de kırmızılar neden gözükmüyor bilmiyorum ama kaydettim.![]()
thanks to me & ensarAdvance demiş ki:![]()
Gold geliyor hadi yine iyisin fırat![]()
Bende öyle dizdimde aralarındaki fark ne hacım ?sarkolata demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
per level yerine flat alsaydınCool Angel demiş ki:Ayarladım arkadaşlar Oğulcan'ın yardımı ile![]()
biri level başı mr veriyor biri oyunun başında direk olarak mr veriyor. per level olanlar oyunun sonunda seni daha güçlü kılarken başında güçsüz kılar.Heartless demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bende öyle dizdimde aralarındaki fark ne hacım ?sarkolata demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi