NASILDI ?Maddy demiş ki:pro botlarla oynamayın![]()
![]()
karşı takımda afk var ve kastığın itemlere bittim özellikle şu son support itemineNewJersey demiş ki:7 lvl kende iyi oynarmışımHah bir zamanlar Annie
![]()
karthus ultisiyle özgüre tek atıyodu öyle diyimAutumn demiş ki:Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
NASILDI ?Maddy demiş ki:pro botlarla oynamayın![]()
![]()
Lemonade demiş ki:![]()
Geçen fıratın hesabından katarinayı denerkene![]()
Itemlar çok yanlışLemonade demiş ki:![]()
Geçen fıratın hesabından katarinayı denerkene![]()
Ne var olum botlar vardı yanımda botlar sonuç tablosunda gözükmüyorMaddy demiş ki:5 asist yapmış bi de fdjsakfdskafşsda![]()
![]()
o kadar kolaymı sanıyorsun hehesarkolata demiş ki:katarina ulti attığında bi silence, knock back, knock down, knock airborne, stun bişey atın gg![]()
Ben Kassadinsem çok kolayfrityus demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
o kadar kolaymı sanıyorsun hehesarkolata demiş ki:katarina ulti attığında bi silence, knock back, knock down, knock airborne, stun bişey atın gg![]()
![]()
Kassadin Silence-Blink adam hiçlikde tanrı olmayı öğrenmişsarkolata demiş ki:Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ben Kassadinsem çok kolayfrityus demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
![]()
![]()