Takımı
Seçiniz...
Beyler build nasıl ? Her adc de genelde böle yapıyorum eksik yada gereksiz var mı ? Bir şey daha soracağım oyun uzadığında botu satıp yerine başka bir şey alsak saçma olur mu ?

Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Beyler build nasıl ? Her adc de genelde böle yapıyorum eksik yada gereksiz var mı ? Bir şey daha soracağım oyun uzadığında botu satıp yerine başka bir şey alsak saçma olur mu ?
Mahvolmuş şartt :D

Takımı
Seçiniz...
Tamam kuzen rakibe göre çık diyorsun mahvolmuş yada fısıltıyı. :mrgreen: Dikkate alırım sağ ol. :thumbsup:

seskes

abi şart falan değil ya siz ne kadar abartiyonuz bazi şeyleri eskiden op di çok nerflendi her heroya çekilmez o item

Takımı
Galatasaray
Bu mesaj lSore rumuzlu uyeden alinti yapildi
lSore demiş ki:
abi şart falan değil ya siz ne kadar abartiyonuz bazi şeyleri eskiden op di çok nerflendi her heroya çekilmez o item
qnq jaxla vayne e çok yakışıyor

Mopneet

Abi şunun yerine şu alınır, şunu almak şart diye bir şey yok. Açın izleyin iyi oyuncuların stream'lerini ya da LCS'i vs. zaten göreceksiniz ne koşullarda hangi eşyayı yapmanız gerektiğini.

Takımı
Seçiniz...
Direk oyunda ki market bölümünden çeksek 5 tl değil mi ek ücret falan mı kesiyor ?

Takımı
Besiktas
Bu oyunda tresh oynamaktan resmen zevk aldım adc'miz oyun başında saçmaladığı için bir kaç kill bana kaldı diğerleride tfde ultiden ve e'den ölenler.Sonuç olarak karşı takımdaki fioranın batırmasına rağmen güzel oyundu :mrgreen:

Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Crusade demiş ki:
DP vs HWA 2.macindaki blitzcrank oynayışını görünce @Autumn @Lemonade @Maddy @Crown ilk zamanlardaki oyunlarimiz aklima geldi :D
Hm bn ykm yni anldm tmm .s.s

Edit: Aslında doğru ben başladığımda sizin kadar dandik oynamıyordum summer3:

The bomb has been planted

Yukarı Alt