bence zor bi hero feedleyenini cok gördümCool Angel demiş ki:Sanırım jarvanı alıcam oynarken eğleneceğimi düşünüyorum jarvan ile
+1Crusade demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
bence zor bi hero feedleyenini cok gördümCool Angel demiş ki:Sanırım jarvanı alıcam oynarken eğleneceğimi düşünüyorum jarvan ile
Spartacusss demiş ki:İmperial lux skin+hero kodu satılır 10TL![]()
işler kesat galibaSpartacusss demiş ki:Bu mesaj Spartacusss rumuzlu uyeden alinti yapildi
10TL Dediğim kontör yanlış anlamasın kimseHeartless demiş ki:Bu mesaj Spartacusss rumuzlu uyeden alinti yapildi
işler kesat galibaSpartacusss demiş ki:Bu mesaj Spartacusss rumuzlu uyeden alinti yapildi
![]()
Kontör olunca daha mı ucuz olmuş oldu?Spartacusss demiş ki:10TL Dediğim kontör yanlış anlamasın kimse![]()
tamam o zamanSpartacusss demiş ki:10TL Dediğim kontör yanlış anlamasın kimse![]()
Botlar normal oyun kadar olmuyor . Başlangıç olarak Xin Zhao falan alabilirsin jungle için . Lee Sin ve J4 biraz daha zor.Cool Angel demiş ki:Nidaleeyi öğrendiğim gibi jarvanıda öğrenirim diye düşünüyorum. Botlar ne için varöğrenmek için bütün gün oynarım.
![]()
6w 4l yaparsan gümüş5ten falan başlarsınEnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Botlar normal oyun kadar olmuyor . Başlangıç olarak Xin Zhao falan alabilirsin jungle için . Lee Sin ve J4 biraz daha zor.Cool Angel demiş ki:Nidaleeyi öğrendiğim gibi jarvanıda öğrenirim diye düşünüyorum. Botlar ne için varöğrenmek için bütün gün oynarım.
![]()
Birde benim bi sorum var şimdi dereceli de ilk 10 maçımda ortalama kaç maç kazanırsam Gümüşten başlarım ?
SS var mı çok merak ettim ne diyorlar.mrfluu demiş ki:
Kanalın videolarından bulursun ama şu var mesela.NoMoreLove demiş ki:Bu mesaj mrfluu rumuzlu uyeden alinti yapildi
SS var mı çok merak ettim ne diyorlar.mrfluu demiş ki:![]()
Türk her yerde türk abi. TR'de de, West'te de, bronz5te de, diamond 1de de.![]()