V1.0.0.151:Lemonade demiş ki:Leblanc'ın yediği nerflerden sonra ne düşünüyorsunuz?
SoldakiAdvance demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
V1.0.0.151:Lemonade demiş ki:Leblanc'ın yediği nerflerden sonra ne düşünüyorsunuz?
Distortion:
Mana cost reduced at later ranks to 80/85/90/95/100 from 80/90/100/110/120.
V1.0.0.142:
Sigil of Silence: projectile speed increased to 2000 from 1400.
Distortion:
Cooldown reduced to 18/16/14/12/10 seconds from 20/18/16/14/12.
Casting Mimic: Distortion no longer disables LeBlanc's ability to return to Distortion's origin point and vice versa.
Hangi nerften bahsediyorsun acaba?
aga graves flash almış? bide zac'e ağlayan karı alLemonade demiş ki:Uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim gülmekten oynayamadım![]()
- Resim Silinmiş.
Olur öyle aradasarkolata demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
aga graves flash almış? bide zac'e ağlayan karı alLemonade demiş ki:Uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim gülmekten oynayamadım![]()
- Resim Silinmiş.(liandry xd)
hmm istatistiklere göre tristian olursan kazanıyorsun.EnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:![]()
Bugün akıyorum .
Yenilgiyi takmayacaksın, baktın takımın çok kötü sen de trolliyeceksin, başka türlü stresten siniri bozuluyor insanın.Triptonic demiş ki:abi 9 1 2 giderken takımdaki bnm dısımda en iyi 1 8 2 gidiyorsa siz yerimde olsanız ne yaparsınız? Kafayı yedirdiler bana ya dereceli bi de baska olsa sallamıycam.
AynenSpartacusss demiş ki:Draveni niye seçmediniz oylamalarda yav.O kadar da heveslenmiştim Draven seçilecek diye![]()
![]()
Fizz çok eglenceli qnq hopluyo zıplıyo deme öyle..Mopneet demiş ki:Fizz'i görünce inandım ben. Bütün veletler Fizz demiştir.