- Takımı
- Seçiniz...
Doğum günün kutlu olsun
@Advance

Teşekkür ederimCrusade demiş ki:Doğum günün kutlu olsun@Advance
Beni de taşısana :( Sup olarak jax aldı en son adam yanıma. Farm bırakmadı ormanda kastım baron çaldım afk kaldı yenildik. Say hi to bronze 1Maddy demiş ki:![]()
bu çar tam anlamıyla low elo taşıyıcısı
Bak hata yapıyorsunWax Whine demiş ki:Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Beni de taşısana :( Sup olarak jax aldı en son adam yanıma. Farm bırakmadı ormanda kastım baron çaldım afk kaldı yenildik. Say hi to bronze 1Maddy demiş ki:![]()
bu çar tam anlamıyla low elo taşıyıcısı![]()
Sahip çıkalım wax'a adminimiz oluyor bizimWax Whine demiş ki:Taxi yapın bana bronzda çürüdüm çok da iyiyim :((
Sen taxi yap :(Mirage demiş ki:Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bak hata yapıyorsunWax Whine demiş ki:Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
bu çar tam anlamıyla low elo taşıyıcısı![]()
![]()
Sen de taxi yapabilirsin :(Nina Ricci demiş ki:Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sahip çıkalım wax'a adminimiz oluyor bizimWax Whine demiş ki:Taxi yapın bana bronzda çürüdüm çok da iyiyim :((![]()
bronzlarda yatıp kalkıyoNina Ricci demiş ki:Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sahip çıkalım wax'a adminimiz oluyor bizimWax Whine demiş ki:Taxi yapın bana bronzda çürüdüm çok da iyiyim :((![]()
kötü skin ama canım sağolsuın düşünmem yeter asdAdvance demiş ki:Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
![]()
Ayrıca![]()
![]()
edit:Arkadaki Grashof ile konuşmam ciddiye alınmasın bu arada hediye falan istemem kimsede öyle ihtiyacım da yok zaten aman yanlış anlaşılmasın![]()
sarkolata diye bi adam vardı sövdüm ona sen sanıp günahmıdırsarkolata demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
kötü skin ama canım sağolsuın düşünmem yeter asdAdvance demiş ki:Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
![]()
Ayrıca![]()
![]()
edit:Arkadaki Grashof ile konuşmam ciddiye alınmasın bu arada hediye falan istemem kimsede öyle ihtiyacım da yok zaten aman yanlış anlaşılmasın![]()
![]()
Günah yoktur, eline sağlık iyi yapmışsınMojito demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata diye bi adam vardı sövdüm ona sen sanıp günahmıdırsarkolata demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
![]()
Ayrıca![]()
![]()
![]()
Oğlum hediye istemem demişsin, her yerde hediye istemişsin bu ne la?Advance demiş ki:Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
![]()
Ayrıca![]()
![]()
Tr kötü yoksa platlık oyuncuyumLemonade demiş ki:Bu mesaj Nina Ricci rumuzlu uyeden alinti yapildi
bronzlarda yatıp kalkıyoNina Ricci demiş ki:Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
- adminciiiim
:((( bronza çıktı adım :(((((Phaldor demiş ki:
Oo beni de plat yap sırıtmam bronzda çok sırıtıyorum amaPhaldor demiş ki::( ben seni bostlarun kanki d