Unchallenger olarak devam eder. 10 macin 10nunu kaybetse direk platdan devam eder. Bu gidisle 0lanmaz para kaybeder riot.
[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]
[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]

Şimdi ligler sıfırlanırsa Silver 1 deki bir adam 10 da 6 yaparsa hangi lige girer bir bilgin varmı moruk?Lee Chi demiş ki:Unchallenger olarak devam eder. 10 macin 10nunu kaybetse direk platdan devam eder. Bu gidisle 0lanmaz para kaybeder riot.
[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]![]()
yine silversin adi ustunde sifirlancak 10 macin 10nunu alsan altina atar diye dusunuyrum ama 6sini alirsan silvera atar diye dusunuyrum tam bir bilgim yok ama.CenkayPWNZ demiş ki:Bu mesaj Lee Chi rumuzlu uyeden alinti yapildi
Şimdi ligler sıfırlanırsa Silver 1 deki bir adam 10 da 6 yaparsa hangi lige girer bir bilgin varmı moruk?Lee Chi demiş ki:Unchallenger olarak devam eder. 10 macin 10nunu kaybetse direk platdan devam eder. Bu gidisle 0lanmaz para kaybeder riot.
XdLee Chi demiş ki:arkadaslar Lee Chi yi satiyorum euya geciyorum cunku tekrardan ilgilenenler pm atsin satma sebebim euda baslamam. Oradan paylasimlara devam edecegim :)
satayim la sana cekemiyodun o kadar gumuslerde surunmene uzuluyorumsarkolata demiş ki:XdLee Chi demiş ki:arkadaslar Lee Chi yi satiyorum euya geciyorum cunku tekrardan ilgilenenler pm atsin satma sebebim euda baslamam. Oradan paylasimlara devam edecegim :)
olay mmrda bitiyor tabi adam 6 mac alsa gumus olur. Katiliyorum :)Phaldor demiş ki:10 da 7 alirsan altinsin canım, tabi mmrına bağlı
olay mmrda bitiyor tabi adam 6 mac alsa gumus olur. Katiliyorum :)Phaldor demiş ki:10 da 7 alirsan altinsin canım, tabi mmrına bağlı
Bu kadar aglamana gerek yoksarkolata demiş ki:Bence nick degistirip birkac ay afk kalsan server da sana bu kadar agir davranmaz satmana gerek kalmaz :) amat reisin isi gucu yok mu yahu euda sana sifirdan hesap kasacak xd
Şöyle bişi okudum.CenkayPWNZ demiş ki:Bu mesaj Lee Chi rumuzlu uyeden alinti yapildi
boost parasını çıkarmak için satıyodur heralde Xdsarkolata demiş ki:XdLee Chi demiş ki:arkadaslar Lee Chi yi satiyorum euya geciyorum cunku tekrardan ilgilenenler pm atsin satma sebebim euda baslamam. Oradan paylasimlara devam edecegim :)
yalaka detecdetCrusade demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
boost parasını çıkarmak için satıyodur heralde Xdsarkolata demiş ki:XdLee Chi demiş ki:arkadaslar Lee Chi yi satiyorum euya geciyorum cunku tekrardan ilgilenenler pm atsin satma sebebim euda baslamam. Oradan paylasimlara devam edecegim :)
Bakalım yine 10 da 8 yapabilecekmiyim.Cool Angel demiş ki:Bu mesaj CenkayPWNZ rumuzlu uyeden alinti yapildi
Şöyle bişi okudum.CenkayPWNZ demiş ki:Bu mesaj Lee Chi rumuzlu uyeden alinti yapildi
![]()