Mopneet demiş ki:lolnexus.com'dan Türkiye sunucusundaki maçlara bakılamıyor mu? :/
Ayıpsın.sarkolata demiş ki:DUOQ girecek yok mu aga salaklar geliyor vallahi bot lane hep feed :(
şimdi izleyin bizimrfluu demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ayıpsın.sarkolata demiş ki:DUOQ girecek yok mu aga salaklar geliyor vallahi bot lane hep feed :(
Özgür'ün müthiş zekasıyla girmek zorunda kaldığımız oyun :( Bir de öldüler :( Base'e kafa falan attılar.Lemonade demiş ki:- Resim Silinmiş.
geçen yine akarkene![]()
30.dkdan önce, eğer 19231923 tane kill alıp feedlenmediyseniz botlarınızı efsunlamayınLemonade demiş ki:- Resim Silinmiş.
geçen yine akarkene![]()
Hangi lanede oynayacağına bağlı.Zippy demiş ki:3150 ip'lik bi karakter önerin
Ben Karthus yada Lux'u düşünüyorum.Pantheon'ununda oluru var gibi
Bot yoktu karşıda sadece biz vardıksarkolata demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
30.dkdan önce, eğer 19231923 tane kill alıp feedlenmediyseniz botlarınızı efsunlamayınLemonade demiş ki:- Resim Silinmiş.
geçen yine akarkene![]()
efsunlamayın ne lan?sarkolata demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
geçen yine akarkene![]()
Mid konusunda insanlara güvenim azaldı.Herkes teemo alıp mid gidiyor.Çoğu feedliyor.Sinirimle ap baktım o anSpartacusss demiş ki:Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hangi lanede oynayacağına bağlı.Zippy demiş ki:3150 ip'lik bi karakter önerin
pantheon oynaması çok zevkli hero seri baya combolarıyla rahat kill alabilirsinZippy demiş ki:3150 ip'lik bi karakter önerin