Bugün oyun update ettikten sonra böyle oldu herkeste mi böyle yoksa sadece bende mi :roll:
SubDue Kayıt 16 Aralık 2009 Mesajlar 1.568 Beğeniler 3 Şehir İsviçre / Biel 14 Eylül 2012 #1 Bugün oyun update ettikten sonra böyle oldu herkeste mi böyle yoksa sadece bende mi
Rookie Kayıt 26 Ocak 2008 Mesajlar 1.973 Beğeniler 5 Şehir Alanya/Antalya 14 Eylül 2012 #2 Aynı sorun bende de çıkmıştı dükkandayken, şimdi evde update yaptırıyorum bakalım sorun çıkacak mı
Advance   Kayıt 27 Ocak 2008 Mesajlar 11.538 Beğeniler 19 14 Eylül 2012 #3 http://www.reddit.com/r/leagueoflegends ... ol_client/
SubDue Kayıt 16 Aralık 2009 Mesajlar 1.568 Beğeniler 3 Şehir İsviçre / Biel 14 Eylül 2012 #4 Rookie demiş ki: Aynı sorun bende de çıkmıştı dükkandayken, şimdi evde update yaptırıyorum bakalım sorun çıkacak mı Daha fazla görüntüle... Şimdi de hiç olmayan bir şey olmaya başladı oyuna start veriyoruz client açılmıyor Yardım eden yok sanırım
Rookie demiş ki: Aynı sorun bende de çıkmıştı dükkandayken, şimdi evde update yaptırıyorum bakalım sorun çıkacak mı Daha fazla görüntüle... Şimdi de hiç olmayan bir şey olmaya başladı oyuna start veriyoruz client açılmıyor Yardım eden yok sanırım
Rookie Kayıt 26 Ocak 2008 Mesajlar 1.973 Beğeniler 5 Şehir Alanya/Antalya 14 Eylül 2012 #5 Aynı görüntü sorunu bende de var fakat client sorunu için pek bi bilgim yok :/
P piemde Kayıt 1 Nisan 2011 Mesajlar 476 Beğeniler 32 15 Eylül 2012 #6 Hem o var hem de oyuna girerken lock in dedikten sonra oyun yüklemesi açılmıyor siyah ekran çıkıyor. Girmediğim yer kalmadı düzelmedi sorun bir türlü
Hem o var hem de oyuna girerken lock in dedikten sonra oyun yüklemesi açılmıyor siyah ekran çıkıyor. Girmediğim yer kalmadı düzelmedi sorun bir türlü
SubDue Kayıt 16 Aralık 2009 Mesajlar 1.568 Beğeniler 3 Şehir İsviçre / Biel 15 Eylül 2012 #7 piemde demiş ki: Hem o var hem de oyuna girerken lock in dedikten sonra oyun yüklemesi açılmıyor siyah ekran çıkıyor. Girmediğim yer kalmadı düzelmedi sorun bir türlü Daha fazla görüntüle... Repair et oyunu ben yaptım düzeldi
piemde demiş ki: Hem o var hem de oyuna girerken lock in dedikten sonra oyun yüklemesi açılmıyor siyah ekran çıkıyor. Girmediğim yer kalmadı düzelmedi sorun bir türlü Daha fazla görüntüle... Repair et oyunu ben yaptım düzeldi