Evet arkadaşlar yeni bi laptop lazım artık onun icin tavsiyelerinizi bekliyorum.Kasmadan 3 char acabılmelı ve işlerimi yapabilmeliyim. Max bütcem: 1.5 Bin.
Hiç ısınma problemi yaşamayacağın bir notebook bulursan, banada haber verSLauGHTeR' demiş ki:Evde var masaüstü ama haricinde onu istiyorum 2 char acsada yeterEn önemlisi ısınma problemi yaşamayacak bi laptop lazım bana.
Sağol tuttum bunları asus marka alıyorumhanry006 demiş ki:Asus Ma rka i5 işlemcılı
Isı Sorunu Diğer Pclere Göre Cok Daha Az.
Celik Kasa Taş Gibi Makına
1 Gb Harıcı Ekran Kartı
4 GB ram [6Gb ye Cıkabılır]
500 Hdd bızım Alıs Fıyatımız 1130 TL. 1250 ;Cıvarına Bulabılırsın. Tavsıye Ederim.
Toshıba Marka Pclerın Ekran Kartları 1 Kere Sorun cıkardımı Iflah Olmaz.
Dell Kasa Olarak Saglamdır ama genelde Saglam Ozellıklerde Pc sunmaz yınede Fena bır marka degıldır.
CASPER. Notebook Alıcaksan Kesınlıkle Tavsıye Etmem.Ucuzdur Fakat Pişman Olursun.
HP Genelde Saglam Ozellıklerde Makına Sunarlar. Kasa Zayıftır [Ozellıkle LCD cevresındekı ve dıs kapaktakı kırılmalar catlamalardan cok fazla sıkayet alıyoruz]
Diyeceklerım Bunlar![]()
SLauGHTeR' demiş ki:Sağol tuttum bunları asus marka alıyorumhanry006 demiş ki:Asus Ma rka i5 işlemcılı
Isı Sorunu Diğer Pclere Göre Cok Daha Az.
Celik Kasa Taş Gibi Makına
1 Gb Harıcı Ekran Kartı
4 GB ram [6Gb ye Cıkabılır]
500 Hdd bızım Alıs Fıyatımız 1130 TL. 1250 ;Cıvarına Bulabılırsın. Tavsıye Ederim.
Toshıba Marka Pclerın Ekran Kartları 1 Kere Sorun cıkardımı Iflah Olmaz.
Dell Kasa Olarak Saglamdır ama genelde Saglam Ozellıklerde Pc sunmaz yınede Fena bır marka degıldır.
CASPER. Notebook Alıcaksan Kesınlıkle Tavsıye Etmem.Ucuzdur Fakat Pişman Olursun.
HP Genelde Saglam Ozellıklerde Makına Sunarlar. Kasa Zayıftır [Ozellıkle LCD cevresındekı ve dıs kapaktakı kırılmalar catlamalardan cok fazla sıkayet alıyoruz]
Diyeceklerım Bunlar![]()
![]()
Cryolite demiş ki:ben ASUS G73SW kullanıyorum, performans açısından gerçekten çok iyi ve ısı dağıtımını harika yapıyor, soğutucusuz saatlerce oynuyorum. ancak biraz cep yakıyor
bir bak istersen.
bende çok sevdim, dört dörtlük alet.hanry006 demiş ki:Cryolite demiş ki:ben ASUS G73SW kullanıyorum, performans açısından gerçekten çok iyi ve ısı dağıtımını harika yapıyor, soğutucusuz saatlerce oynuyorum. ancak biraz cep yakıyor
bir bak istersen.
ASUS Notebook da Hiç Düşünmeden Tavsiye Edebilecegım Markadır. Onlarca Notebook Tamır Ettim. ASUS lar en sorun yasamadıgımız Makınelerdir.
BarkudzaKashna demiş ki:
lenovo hakkında ne düşünüyosun pekihanry006 demiş ki:BarkudzaKashna demiş ki:
Biz bunu 1700 liraya satıyoruz.![]()
Arena vede pencere gibi sitelerde bayılıgımız oldugundan cok daha uygun fıyata gelıyor![]()
xlorxlarge demiş ki:lenovo hakkında ne düşünüyosun pekihanry006 demiş ki:BarkudzaKashna demiş ki:
Biz bunu 1700 liraya satıyoruz.![]()
Arena vede pencere gibi sitelerde bayılıgımız oldugundan cok daha uygun fıyata gelıyor![]()
![]()