Evet arkadaşlar yeni bi laptop lazım artık onun icin tavsiyelerinizi bekliyorum.Kasmadan 3 char acabılmelı ve işlerimi yapabilmeliyim. Max bütcem: 1.5 Bin.​

Evde var masaüstü ama haricinde onu istiyorum 2 char acsada yeter :mrgreen: En önemlisi ısınma problemi yaşamayacak bi laptop lazım bana.

SLauGHTeR' demiş ki:
Evde var masaüstü ama haricinde onu istiyorum 2 char acsada yeter :mrgreen: En önemlisi ısınma problemi yaşamayacak bi laptop lazım bana.
Hiç ısınma problemi yaşamayacağın bir notebook bulursan, banada haber ver :P Soğutucu kullanırsın ama, notebook'ların durumu belli, her ne kadar iyi bir notebook alsanda, performans bakımından istediğin verimi alamazsın, yinede i5 veya i7 CPU ve en az 4 gb RAM ve yine 128 bit 1 gb ekran kartı olan bir notebook işine yarayacaktır. Yinede mükemmel bir performans bekleme :P

Asus Ma rka i5 işlemcılı
Isı Sorunu Diğer Pclere Göre Cok Daha Az.
Celik Kasa Taş Gibi Makına
1 Gb Harıcı Ekran Kartı
4 GB ram [6Gb ye Cıkabılır]
500 Hdd bızım Alıs Fıyatımız 1130 TL. 1250 ;Cıvarına Bulabılırsın. Tavsıye Ederim.

Toshıba Marka Pclerın Ekran Kartları 1 Kere Sorun cıkardımı Iflah Olmaz.
Dell Kasa Olarak Saglamdır ama genelde Saglam Ozellıklerde Pc sunmaz yınede Fena bır marka degıldır.
CASPER. Notebook Alıcaksan Kesınlıkle Tavsıye Etmem.Ucuzdur Fakat Pişman Olursun.
HP Genelde Saglam Ozellıklerde Makına Sunarlar. Kasa Zayıftır [Ozellıkle LCD cevresındekı ve dıs kapaktakı kırılmalar catlamalardan cok fazla sıkayet alıyoruz]

Diyeceklerım Bunlar :thumbsup:

hanry006 demiş ki:
Asus Ma rka i5 işlemcılı
1 Gb Harıcı Ekran Kartı
500 Hdd bızım Alıs Fıyatımız 1130 TL. 1250 ;Cıvarına Bulabılırsın. Tavsıye Ederim.

Dell Kasa Olarak Saglamdır ama genelde Saglam Ozellıklerde Pc sunmaz yınede Fena bır marka degıldır.
CASPER. Notebook Alıcaksan Kesınlıkle Tavsıye Etmem.Ucuzdur Fakat Pişman Olursun.
HP Genelde Saglam Ozellıklerde Makına Sunarlar. Kasa Zayıftır [Ozellıkle LCD cevresındekı ve dıs kapaktakı kırılmalar catlamalardan cok fazla sıkayet alıyoruz]

Sağol tuttum bunları asus marka alıyorum :P

SLauGHTeR' demiş ki:
hanry006 demiş ki:
Asus Ma rka i5 işlemcılı
1 Gb Harıcı Ekran Kartı

Sağol tuttum bunları asus marka alıyorum :P

Yinede Karsılastırmak İstedigin Makınelerın Marka ve Özellıklerını Soylersen Daha İyi Yardımcı Olurum.

Not: Acer Markası Notebook unun arkasında durur öylekı hıc bır notebook da 2 adet ambalaj yoktur ama acer da vardır. sahip cıkar urununue , garantıden gonderıdıgı makınayı 3 ay perıyodık olarak kontrol bılgısı ıster. ama gel gelelım makınelerı yavastır. 2 sene garantı verıyorsa 3.sene sankı makınenın omru bıtmıs gıbıdır :curtain:

ben ASUS G73SW kullanıyorum, performans açısından gerçekten çok iyi ve ısı dağıtımını harika yapıyor, soğutucusuz saatlerce oynuyorum. ancak biraz cep yakıyor :P

bir bak istersen.

Cryolite demiş ki:
ben ASUS G73SW kullanıyorum, performans açısından gerçekten çok iyi ve ısı dağıtımını harika yapıyor, soğutucusuz saatlerce oynuyorum. ancak biraz cep yakıyor :P

bir bak istersen.

ASUS Notebook da Hiç Düşünmeden Tavsiye Edebilecegım Markadır. Onlarca Notebook Tamır Ettim. ASUS lar en sorun yasamadıgımız Makınelerdir.

hanry006 demiş ki:
Cryolite demiş ki:

bir bak istersen.

ASUS Notebook da Hiç Düşünmeden Tavsiye Edebilecegım Markadır. Onlarca Notebook Tamır Ettim. ASUS lar en sorun yasamadıgımız Makınelerdir.
bende çok sevdim, dört dörtlük alet.

ekran kartının ve işlemcinin ne olduğu bile yazmıyor, kasanın özelliklerini ve ram'i saymıyorum bile.

ne saçma bir link o :mrgreen:

fiyata gel hahahahahha

xlorxlarge demiş ki:
hanry006 demiş ki:
BarkudzaKashna demiş ki:

Biz bunu 1700 liraya satıyoruz. :roll:

Arena vede pencere gibi sitelerde bayılıgımız oldugundan cok daha uygun fıyata gelıyor makara:
lenovo hakkında ne düşünüyosun peki :roll:

Lenovo Fıyatına Göre Sistemi Genelde iyidir.[Eskıler harıc eskı modellerı hem pahalı hemde sımdıkı kadar ıyı sıstem ozellıklerı yoktu son 1-2 senedır atılımda dıyelım.]

Alıcaksan Sıralama onerısı

1- ASUS
2- DELL
3-LENOVO
4-Toshıba veya HP .

Yukarı Alt