kanka hp guzel 

ama bız karsı sansınız 0 bunu bılın__AwRiL_ demiş ki:askeri sizde cıkartabilirsiniz ama dısarıdan adam alınmaz hem asker cıkarmak yasak olsaydı 5 k GP+100 k ya satılmasdı hatta oyunda oyle bişi olmasdı sizde cıakrtsaydınıs halla halla^^
olur ıstedıgın an hazırız dısardan oyuncu almadan ama gecenkı gıbı turkıyeden takvıye yapma__AwRiL_ demiş ki:yoh yaa onu nerden cıkarttın isterseniz bir daha kapısırız ama artık unıonuz![]()
ok de sne kımsın tanımıyom sneı oyundkı nıck ne ?MooNBoY demiş ki:war istiyoozzzzzz new charımla giricem war a
hehehhe :)__AwRiL_ demiş ki:inmisin cinmisin daha o belli deil gelmiş war istio![]()
atılmadın guzel kardesım guıld dagıldıdj_shark demiş ki:1 hafta üniye gittik geldik ne cabuk attınız guildden kankalar...
dıkkat edersen ben wild blue puzlex nikotin hıc bırımız yokuz ayrıldık guılden buraya kadarmış Crying or Very saddj_shark demiş ki:1 hafta üniye gittik geldik ne cabuk attınız guildden kankalar...
uzulme baska guıldler var gır onlara tadını cıkart oyunundj_shark demiş ki:Crying or Very sad
katılıyorummmmmm Wink ama HYSTREIA varken baska guılde sadece kasmak için giderimtan demiş ki:uzulme baska guıldler var gır onlara tadını cıkart oyunundj_shark demiş ki:Crying or Very sad![]()
gıttın zaten__AwRiL_ demiş ki:katılıyorummmmmm Wink ama HYSTREIA varken baska guılde sadece kasmak için giderimtan demiş ki:uzulme baska guıldler var gır onlara tadını cıkart oyunundj_shark demiş ki:Crying or Very sad![]()
![]()
ok unıon olurum senlebursalı17 demiş ki:daha gitmedim farkındaysan ustumde herhangi bir guıldın yasısı yok suan bagımsızımtek basıma guıldım sende unıonuma gelsene
![]()
oke hotan atcıya geltan demiş ki:ok unıon olurum senlebursalı17 demiş ki:daha gitmedim farkındaysan ustumde herhangi bir guıldın yasısı yok suan bagımsızımtek basıma guıldım sende unıonuma gelsene
![]()
![]()
senın kafanada fıl dussunbursalı17 demiş ki:oke hotan atcıya geltan demiş ki:ok unıon olurum senlebursalı17 demiş ki:daha gitmedim farkındaysan ustumde herhangi bir guıldın yasısı yok suan bagımsızımtek basıma guıldım sende unıonuma gelsene
![]()
![]()
.istanbulda bogazın ustunde ucan martılar var yaaaa işte o martılar KAFANA SICSIN....