L11 den bahsetmiyorsun galiba Psg S. den bahsediyorsun fakaf o silah cok rahat q-q yap cok daha seri ates edersinLexium demiş ki:yeni aldığın keskin nişancı tüfeğinin isabet oranı öncekine göre zayıf.adamın sadece kelle görürken vurmak zor oluyor
sen beceremiyosun gbi yorumlar atmayın lütfen
[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
Bir yerlere geldiklerini hiç sanmıyorumLordzek demiş ki:Ahahahah sertac kim WhBana birini soyle ne oldugunu soyliyim adamlarin yanina gittim beraber internet kafeden oynadik hepsi gercekten bileginin hakkiya bir yerlere gelmis
[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
Toxicated demiş ki:Bir yerlere geldiklerini hiç sanmıyorumLordzek demiş ki:Ahahahah sertac kim WhBana birini soyle ne oldugunu soyliyim adamlarin yanina gittim beraber internet kafeden oynadik hepsi gercekten bileginin hakkiya bir yerlere gelmis
[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile![]()
Sen AUG'cusun bebegim. Criss benim işim :))Wax Whine demiş ki:Toxicated demiş ki:Bir yerlere geldiklerini hiç sanmıyorumLordzek demiş ki:Ahahahah sertac kim WhBana birini soyle ne oldugunu soyliyim adamlarin yanina gittim beraber internet kafeden oynadik hepsi gercekten bileginin hakkiya bir yerlere gelmis
[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile![]()
Ben de oyunda iken YSN dostlardan cokca küfür yemisimdir wh wh denmesinden. Alıyordum elime crissi ses kasıyordum önüme cıktıklarında ve öldüklerinde ise..
![]()