Kayıt
22 Eylül 2007
Mesajlar
759
Beğeniler
0
Şehir
pc masası


BÖLÜM 1

Ekber lakaplı Kuzey TAŞOVA, bundan 34 yıl önce beraber çalıştığı Necdet Aksu 'nun ülke çıkarlarına ters düşen örgütlenmesinin farkına varınca bu düzene karşı çıkar. Bunun üzerine Necdet Aksu tarafından ölüm fermanı verilir. Ayrıca Necdet 'in bir komplosuyla Ekber, polis tarafından kırmızı bültenle aranan bir kanun kaçağı durumuna düşer. Ekber'in yurt dışına kaçmaktan başka çaresi yoktur. Hemen Rusya 'ya kaçan Ekber, Rus polisince yakalanır. 34 yıl Rus hapishanelerinde her türlü eziyeti yaşayan Ekber için artık memlekete dönme zamanı gelmiştir. Çünkü Necdet Bey ölmüş, yerine ise Necdet 'ten çok daha tehlikeli olan kardeşi Cahit bu büyük güç imparatorluğunun başına geçmiştir. Memleket için korkunç planları olan Cahit 'in bu kirli oyunlarını bozacak tek kişi vardır. O da hiç hesaba katmadığı Ekber' dir. Ekber 'in bu intikam yolculuğunda yanında biri daha olacaktır. O da Necdet tarafından öldürülmüş olan Kardeşi Mehmet 'in oğlu 'Poyraz' dır. Necdet ve Cahit, yeni doğmuş Poyraz' ın da ölüm fermanı vermiş ancak bebeği Necdet 'in karısı Saadet, kurnaz bir planla Ekber 'in en yakın arkadaşı 'Kanun Şevki' ye teslim etmiştir. Necdet Bey cephesinde bu çocuğun yaşadığını sadece Saadet biliyordur. Eski bir kabadayı olan 'Kanun Şevki' bebeği teslim almış ve tam bir kabadayı olarak büyütmüştür. Poyraz, 27 yıllık bu hesapta amcası Ekber' le birlikte kendi kan bağından olan adamların karşısına dikilecektir. Çünkü kan bağı babasının öldürüldüğü gün bitmiştir.

TIKLA İZLE

----------------------

BÖLÜM 2

Sevgilisi Seher’in telkinleriyle silahını bırakan Poyraz, silahını bıraktığı gün babasını hain kurşunlara kurban vermiştir. Poyraz deliye döner. İhale kurulunu basar. Polise yakalanır ve hapise düşer. Ekber aynı gün Poyraz’ı hapisten gizlice çıkarır. Poyraz, yeni tanıştığı Ekber’in ona bu denli tehlikeli bir yardımda bulunmasına anlam verememiştir. İntikam yolunda kendisini engelleyeceğini düşünen Poyraz, Ekber’in elinden kaçmayı başarır.

Ekber’in döndüğünü anlayan Cahit, her yerde onu aratır. Saadet ise yıllardır yaptığı planın bozulacağından korkmaktadır. Hilal’ den oğlunun yaşadığı gerçeğini yıllardır saklamıştır. Bunun sebebi, günü geldiğinde bu imparatorluğun başına Cahit’in yerine Poyraz’ı geçirebilmektir.

Hilal ise hala gerçeklerin farkında değildir. Ancak kader, birbirlerinden habersiz bu acılı ana oğulu bir araya getirmeye başlamıştır.

TIKLA İZLE

----------------------

BÖLÜM 3

Yıllar sonra aynı planın iki gizli ortağı Saadet ve Ekber buluşur.

Ekber’in dönüşünün bütün planlarının alt üst edeceğini düşünen Saadet O’nun planlarını öğrenmeye çalışır.

Davut’u atlatıp kaçan Poyraz ise babasının katillerini azmettiren Zafer Ersoy'u ele geçirir. Ekber tarafından gizlice hapisten çıkarılan Poyraz’ın kaçak durumda olmasına rağmen hiç düşünmeden kendisini tehlikeye atması Ekber’le sürtüşmelerine sebep olur.

Öte yandan Poyraz, Ekber'in Şevki’ye verdiği anahtarı bulmuştur. Ekber ise Cahit’e vuracağı ilk darbenin hazırlıkları içerisindedir. Niyeti savaşı bıraktığı yerden başlatmaktır.

Poyraz’ın hapiste olduğunu düşünen Seher perişandır. Poyraz O’nun daha fazla acı çekmesine için vermemek için karşısına çıkar ama Seher’e hapisten nasıl çıktığını anlatmak hiç kolay olmayacaktır.

TIKLA İZLE

----------------------

BÖLÜM 4

Veli, Poyraz'ı öldürmek ister. Ancak Ekber, Poyraz'ın hayatını kurtarmak isterken yaralanır. Yaralanan Ekber'i Seher tedavi eder. Bu durum Seher ve Poyraz'ın çatışmasına sebep olur. Seher, Poyraz'ı içende bulunduğu durum ve birlikte olduğu insanlardan dolayı suçlar. Öte yandan Cahit tırları Ekber'in kaçırdığına emin olunca soluğu Müslüm Dedeoğlu'nun yanında alır.Dedeoğlu aracılıyla Ekber'e meydan okur.

Artık savaş başlamıştır.

Bu savaşta Ekber'in hiç hesaba katmadığı birisi vardır. Baş belası güzel gazeteci Muko. Muko'ya verdiği Davut'un kartviziti Ekber'in başına hiç ummadığı bir bela açar.

Bu bela Cahit ve Poyraz'ı karşı karşıya getirir.

TIKLA İZLE

----------------------

BÖLÜM 5

Poyraz, ihale davasında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır. Ekber, deli gibi esmeye başlayan Poyraz'ı durdurmaya çalışır.

Cahit, Poyraz'ın Ekber' in yeğeni olduğundan şüphelenir. Demir ve Cahit, 'Su' üzerindeki hain emellerini devreye sokar. Kurnaz bir adımla milyonların geleceğini ipotek altına almak istemektedir.

Ekber, Hilal 'i ziyarete gider. Oya, Ekber ve Hilal arasındaki bu esrarengiz bağı fark eder.

TIKLA İZLE

----------------------

BÖLÜM 6

Hilal, ciddi bir travma yaşamaktadır. Ekber, Hilal'e oğlunun yaşadığını söylemesi konusunda Saadet 'e baskı yapar. Poyraz ise Hilal ve Ekber arasındaki gizli bağı öğrenir.

Ekber 'Su' ve '3. Köprü' meselesinde Cahit' ten yine bir adım öndedir. Cahit 'in yanına kimsenin tahmin edemeyeceği bir köstebek sokmuştur. Bu arada işleri bir anda ters gitmeye başlayan Poyraz, karşısında yine Hakman' ları bulur. Cahit, Hakman'ın karşısına diklip hesap sormanın bedelini ise çok ağır ödeyecektir.

TIKLA İZLE

----------------------

BÖLÜM 7

Cahit'in adamları Poyraz'ı vurur. Saldırı esnasında araya giren Bahar da Cahit'in adamları tarafından kaçırılır. Hilal oğlunun Poyraz olduğunu öğrenir. Ancak bunu öğrendiği gün hem oğlunu hem de kızını kaybetmiştir. Saadet'i asla affetmez.

Ekber, Poyraz'ın vurulduğunu öğrenince deliye döner. Atık intikam almak için artık sabretmeyecektir. Cahit'in Holdingini basar. Depolarını yerle bir eder. Olaylardan habersiz olan Seher hastanede Poyraz'ın buz gibi bedeniyle karşılaşır. Ne yazık ki haklı çıkmıştır. Hilal oğlunu son bir kez olsun görebilmek için her şeyi göze alarak gittiği hastanede perişan olan Oya' yı görür. Bu esrarengiz ziyareti gören bir çift gizli göz daha vardır.

TIKLA İZLE

----------------------

BÖLÜM 8

POYRAZ, HİLAL’ LE BİR ARAYA GELİYOR!

Ekber’in saldırıları Cahit’e geri adım attırır. Poyraz, Hilal’in bıraktığı muskayı bulur. Artık parçaları birleştirmeye başlamıştır. Demir kurguladığı bir oyunla Bahar’ı kendine iyice aşık eder. Ekber bir yandan Poyraz’la ilgilenirken bir yandan da 3. Köprü yüzünden 2B arazilerinde zarar gören köylülerinin yanındadır. Cahit Karadeniz suyunu İstanbul Halkı’ nın çeşmelerinden akıtma projesine hız verir. Bahar ‘ın kurtulmasına en çok Hilal sevinir. Poyraz ve Hilal artık bir aradadır. Hilal, Poyraz’ ın kendisini kabul edip etmeyeceğini merak etmektedir.

TIKLA İZLE
 
Yukarı Alt