F frityus Kayıt 1 Ağustos 2009 Mesajlar 3.827 Beğeniler 5 Şehir Bursa Takımı Besiktas 17 Şubat 2013 #1 Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 28 Ekim 2015
Lenneth Kayıt 11 Mayıs 2007 Mesajlar 20.771 Beğeniler 258 Şehir İstanbul Takımı Besiktas 17 Şubat 2013 #2 Çok iyi bir bölüm daha olacak. Kuzey'in hapishane sahnelerinde bulunduğu her metrekarede 3 ay bulundum ben
Çok iyi bir bölüm daha olacak. Kuzey'in hapishane sahnelerinde bulunduğu her metrekarede 3 ay bulundum ben
F frityus Kayıt 1 Ağustos 2009 Mesajlar 3.827 Beğeniler 5 Şehir Bursa Takımı Besiktas 17 Şubat 2013 #3 Lenneth demiş ki: Çok iyi bir bölüm daha olacak. Kuzey'in hapishane sahnelerinde bulunduğu her metrekarede 3 ay bulundum ben Daha fazla görüntüle... Öyle bir söyledin ki sanki sen orada yatarken çekmişler ahuauhau
Lenneth demiş ki: Çok iyi bir bölüm daha olacak. Kuzey'in hapishane sahnelerinde bulunduğu her metrekarede 3 ay bulundum ben Daha fazla görüntüle... Öyle bir söyledin ki sanki sen orada yatarken çekmişler ahuauhau
Lenneth Kayıt 11 Mayıs 2007 Mesajlar 20.771 Beğeniler 258 Şehir İstanbul Takımı Besiktas 17 Şubat 2013 #4 frityus demiş ki: Lenneth demiş ki: Çok iyi bir bölüm daha olacak. Kuzey'in hapishane sahnelerinde bulunduğu her metrekarede 3 ay bulundum ben Daha fazla görüntüle... Öyle bir söyledin ki sanki sen orada yatarken çekmişler ahuauhau Daha fazla görüntüle... adhafadhga
frityus demiş ki: Lenneth demiş ki: Çok iyi bir bölüm daha olacak. Kuzey'in hapishane sahnelerinde bulunduğu her metrekarede 3 ay bulundum ben Daha fazla görüntüle... Öyle bir söyledin ki sanki sen orada yatarken çekmişler ahuauhau Daha fazla görüntüle... adhafadhga
Kalkandelen Bilgiliyim Kayıt 13 Nisan 2009 Mesajlar 2.464 Beğeniler 67 Şehir Antalya Takımı Besiktas 17 Şubat 2013 #5 bende buna bakıcaktım saol ya :)