Arkadaşlar saçlarım kuru ve kepekli banyodan cıktıkdan bi saat sonra kuruyo ve şekile girmiyo şekile girmesi için 2 gün beklemem gerekiyor. Bana nemlendirici şekile giren yaglı ve kepeksiz saclar için bi şampuan önerirmisiniz yada bitsisel bir şey ?

Takımı
Besiktas
Head & Shoulders

dn: Mentollü kullan, çok ferahlıyor kafan.

Takımı
Besiktas
Bu mesaj apple07 rumuzlu uyeden alinti yapildi
apple07 demiş ki:
Sacım yumuşarmı yani her şekile girermi ? cok kuru ve kepekli
Hacım bu şampuanla saçını yıkadıktan sonra, ya da duştan çıktıktan sonra geç aynanın karşısına bir şekil ver saçına. Sanki birşey sürmüşsün gibi, jöle, vax, biryantin vs kullanmışsın gibi şekil alıyor saç. Kokusu da güzel, çok da ferahlatıyor. Ben her gün wax kullanıyorum saçıma şekil vermek için, yumuşacık yapıyor her duşta saçlarımı. Gayet memnunum ben, fiyatı da 15 TL şampuanın onu da belirtmiş olayım. Tavsiye ederim yani, yine işe yaramazsa bir doktor tavsiyesi al derim ama %90 işe yarayacaktır :)

tam olarak hangisi Head & Shoulders'in nemlendirici kepeksiz ve şekil alan sac olsun

Takımı
Besiktas
Bu mesaj apple07 rumuzlu uyeden alinti yapildi
apple07 demiş ki:
tam olarak hangisi Head & Shoulders'in nemlendirici kepeksiz ve şekil alan sac olsun

gökhan aynı şampuanı kullanıyoruz ama benim saçlarımı mahvediyor :D duştan sonra kabarıyor ve kupkuru oluyor. yağsız ve kepeksiz saçlarım var ama sık ve kalın telli bana uygun değil :D

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Besiktas
Head & Shoulders
Benimde saçıma iyi gelmiyor lanet şampuan kullandığım bu benim:

Aynen oğulcanın attığının mentollüsünü kullanıyorum azıcık sürüyorum saçıma hemen duruluyorum lanet şampuan :D

Takımı
Besiktas
resmini attığım iyi işte ama mentollü kullanma saç dökülmesine neden oluyor.Olmadı cildiyeye git göster tıbbi şampuanlar falan var

Takımı
Besiktas
Her insanın saç yapısı farklıdır ondan milletin kullandığına bakarak alırsan işin olmaz

Saç bakım kremi kullanmazsanız saçınızı mahvedersiniz, güzel bi marka ve güzel bi krem kullan çok daha iyi olur saçların. Yine de saçlarının şekle girmesi saç yapınla alakalıdır, şampuanınla değil.

Ben gittim kısacık kestirdim dün, uzayana kadar rahatım. Sakallarım çıkmıyor adam akıllı, sadece top sakal bırakabiliyorum, eğer kirli sakal bırakma imkanım olsaydı iyi bi traş makinesi alıp 3-5 numaraya kısaltırdım her hafta..

sağolun abilerim kardeşlerim yorumlarınız için ben en iyisi iyi bi krem ile kuru saclar için bi şampuan alıyım.

Yukarı Alt