Lenneth Kayıt 11 Mayıs 2007 Mesajlar 20.771 Beğeniler 258 Şehir İstanbul Takımı Besiktas 21 Ağustos 2012 #1 +16 Demek istemiyorum aslında, okuma yazması olan herkesin bakması gerek. Yine de küfürlü olduğu için spoiler'dadır. Spoiler
+16 Demek istemiyorum aslında, okuma yazması olan herkesin bakması gerek. Yine de küfürlü olduğu için spoiler'dadır. Spoiler
I ironEyE Kayıt 7 Şubat 2008 Mesajlar 9.667 Beğeniler 3 Şehir Bahçelievler/İstanbul 21 Ağustos 2012 #3 Lenneth demiş ki: +16 Demek istemiyorum aslında, okuma yazması olan herkesin bakması gerek. Yine de küfürlü olduğu için spoiler'dadır. Spoiler Daha fazla görüntüle... Şu küfür uyarsını hiçbi zaman anlayamayacam.İnsanlara içinde küfür var bakmayın dersen yaşı 5 olsa bile sırf öyle dedin diye bakar.
Lenneth demiş ki: +16 Demek istemiyorum aslında, okuma yazması olan herkesin bakması gerek. Yine de küfürlü olduğu için spoiler'dadır. Spoiler Daha fazla görüntüle... Şu küfür uyarsını hiçbi zaman anlayamayacam.İnsanlara içinde küfür var bakmayın dersen yaşı 5 olsa bile sırf öyle dedin diye bakar.
L Lordzek Kayıt 30 Ekim 2010 Mesajlar 3.849 Beğeniler 0 Şehir Yatak 21 Ağustos 2012 #4 ironEyE demiş ki: Lenneth demiş ki: +16 Demek istemiyorum aslında, okuma yazması olan herkesin bakması gerek. Yine de küfürlü olduğu için spoiler'dadır. Spoiler Daha fazla görüntüle... Şu küfür uyarsını hiçbi zaman anlayamayacam.İnsanlara içinde küfür var bakmayın dersen yaşı 5 olsa bile sırf öyle dedin diye bakar. Daha fazla görüntüle... bende bakardım
ironEyE demiş ki: Lenneth demiş ki: +16 Demek istemiyorum aslında, okuma yazması olan herkesin bakması gerek. Yine de küfürlü olduğu için spoiler'dadır. Spoiler Daha fazla görüntüle... Şu küfür uyarsını hiçbi zaman anlayamayacam.İnsanlara içinde küfür var bakmayın dersen yaşı 5 olsa bile sırf öyle dedin diye bakar. Daha fazla görüntüle... bende bakardım
B batuhan Kayıt 29 Nisan 2007 Mesajlar 183 Beğeniler 0 21 Ağustos 2012 #5 burada da o yas grubunun oldugunu zannetmıyorum