Evet arkadaşlar bu kadar çok sevilen ve tutulan bir şairin neden kendine özel bir bölümü olmasın? Sitenin çeşitli bölümlerinde Küçük İskender'in sözlerini gördüm ve bunların artık bir konu altında toplanması gerektiğini düşüdüm.

- Resim Silinmiş.​

Sizlerde Küçük İskender'in beğendiğiniz şiirlerini yada bu şiirlerin içinden beğendiğiniz kesitleri burada paylaşırsanız çok sevinirim ve böyle bir topic için çok yararlı olacaktır.Şimdiden göstereceğiniz ilgi için teşekkür ederim :kalp:

Küçük İskender Gecegündüz'ün konuğuydu... [ 17 Ağustos 2010 ]

[facebook]cfs-ak-ash2/48438/91/425610084692_21214.mp4[/facebook]​

*Dün Sensiz Nefes aLamıyorum DiyenLer, Bugün BaşkaLarının aLtında Nefes NefeseLer . . .!!

*Evde kedi köpek beslemekle hayvansever olunmaz ;
Hayvansever dediğin ,
Benim gibi koynunda yılan besleyecek !..

*Ulan istanbul! Bu bana reva mıdır? Ulan o denli
sevmişim, müstahak mıdır? s*iktirip gidiyorum başınızın çaresine
bakın... Arabesk dinleyeceğim işte! Rakı içeceğim... İntihar
edeceğim... Kıçınıza kına yakın!

*Adındaki Harf Kadar Alfabem...

*Sevgililerim beni terketti. Enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor. Kim bilir, belki bu da halkın ar ve haya duygularını kurcalar. İşte o zaman ihraç edilebilirim. Geniş anasayal düzenlemelerle ben de mutlu olurum. Sanırım, olağanüstü bir sinemada oturmuş, bana tay çöreği ikram edecek yakışıklı bir lezbiyen bekliyorum. Tanınmamak için atasözü kılığına girdim. Elektrik konusunda şüpheliyim. Benden özür dileme Kılıcım!
Seni başkalarına saplayan benim!!!

*Sevdiklerimle daima gurur duydum. her hareketlerini buzdolabında muhafaza ettim. onlarla uyudum, onlarla rüya saltanatı sürdüm, atlarımı onlara bağladım. onlarla hedefi buldum. özür dilemelerini asla istemedim, beklemedim. yaptıkları faulleri görmezden geldim. ofsayt kokan gollerini geçerli saydım. aşk maçlarını tatil etmedim. gerekirse birlikte rezil oluruz diye düşündüm. onlar kaçıp kurtuldu, ben suçu üstlendim. niye mi : Benim öptüğüm dudağa şeytan sıçmış demektir!.

*Yanılırsın ,üzülürsün,ağlatırım çocuk,yazık olursun... yakışmaz sana rakıda kelebek stil yüzmeler öğrenmek, ne allahsızlığın yeter akşamlarcı olmaya nede gözlerin. dışarılara bakakaldık,kalabalıktık,,,kalabalıktı aşk,,, yer bulamadık---acayip ayakta kaldık...şiddetle ihtiyacım var beni öpmene,,dudakların dudaklarımı hacize gelsin dokun! dokun! dokun etime ağlarım! ağlarım ulan sana ne, sen soyun-mumları söndür-yatağına uzan!...

*-Seninle bir daha görüşmek istemiyorum
-Yazışırız o halde.
-Ben senin ekonomik paketin değilim.Beni bu biçimde rendeleyemezsin.
-Biz seninle aynı kıyma makinasına tıkıldık; farkına var artık lütfen..
-Eşi ölmüş muhabbet kuşu tribi yapma bana ..Kafesten çık!
-Hizmet dışımı bırakıyorsun beni?
-Yalnızca terkediyorum .
-Ben bir yük asansörümüyüm=? Kaçıncı katta durdurdun beni ve indin?
-Yalnızca terkediyorum.
-Hesabı çıkartayımm mı? Bilinç akışıma karışma ne olur çalışş seninde olur...Bir anda verilen kararlarla çıkılan yolculuklardan geriye yalnızca kötü espiriler, dost kahkaları,arkadaş hüzünleri,ve çamurlu postallar kaldı.Hızlı düşünmem gerekiyor...Kazada yapabilirim ..Olsun ! Nasıl olsa geçmişimdeki sevgililerimin zeka seviyesi,iletişim bozukluklarına yol açtı bile...

*Benim cinlerim tanrının liginde oynamıyor...

*Otostop çekeceksin
seninde sıran gelecek
inip binip, yaşlanacaksın.

*aşk insanı acıktırır. Aşk insanı bir ölüme susatırsa aşk diye anılır.Senin mahallende aşk masallara giremez. Masala giren aşk çıkamaz o mahallelerde! Masalların aşkına benim aşkıma Allah aşkına senin yaşın aşka tutmuyor sevgilim lütfen gelme...

*Sen intihar ederken orda
Ben intihar ederken burda
Aynı acıyla...
Aynı yerlerde..
Yanyana...
Sezdirmeden öldüm farkettirmeden öleceğim..
Birini bırakıp başka birini severken
Hep seni özledim çünkü ben!

*Öl!
şimdi sen öl!
Ve ilk sen ol ölürken arkasına bakıp da
"Utanın! Utanın!" diye seslenen!

*Oysa birbirimize aynı mezara gömülmüş iki ceset nedenli yakın ve onlara nedenli mecbur olsak bile Ağlama! Ne yazık elele tutuşamaz ki yanyana yatan ölüler ve tutuşmaz ki alevi ayrılığın.

*Çelişkili kuvvete dönen yapışkan bir ölü var.Korkulan otobanın ortasında viraj yaratan.Bir dedektif hissiyle yaklaşırken dünyaya ay toprak tutarken elini cetvelle çizilmiş suyungözlerini düşürmüş bir genç kız gibi mağrur ve diken diken; arabanın bagajında bir ölü var direksiyondaki cesetle hayatı tartışan...

*Sağlaması yapılmış bir çarpım gibiyiz sevişmelerden sonra: İkimizden biri sıfır olsa diğeri ise istediği büyüklükte bir sayı; farketmeyecek sonuç = sıfır.

*İnsan inandığı şeyler uğruna muhteşem hatalar da yapabilir. Kızmamalısın...

*IQ’ lar eşit olmadıkça insanlar eşit değildir.

*Bu gece sana uğramayı düşünmüyorum.
Saadet diyorsun çünkü.
Saadet: Bir kilide sokulan anahtar.
Ya açarsın ya da kapatırsın.

*Bir sehirden baska bir sehire giderken hep seni dusundum
Bir yuzden bir diger yuze cevirirken bakislarimi
Arada senin kırık huzursuz gulumseyisin..
Cocukken anneme degil sana sarilmisim bilmeden
Senin goguslerinmis onlar nerden bilecegim
Yatağımdaki beyaz ayı.. Senmissin o da !
Karanlıktan korkmayısım yaramaziklarim o da !!!

*Dudakları polis ruju bir kadınla da seviştim
Yüzünde bir yama gibi duran bakışlarıyla beton bir kadın.
Tabelası sökülmüş kasabalardan gelen bir kadın.
Aşkta tedbirli serserilikte acımasız hayata kuvvetli bir şamarla inen yedi ceddi yetmişyedi bela kuşanmış
Başka erkeklere kurnaz bana bir gangster kadın.

*Sen bir mıknatıssın şeffaf ve ben çekilirken sana içimdeki alelade metal parçalarıyla kan şekerim düşüyor ağzım düşüyor ellerim.. en çok da ellerim düşüyor.

*Sevmek ifade edebilmek kadar ifadeyi unutmamaktır da...

*Dünyanın en uzun gecesi 21 aralık değil beni terkettiğin gecedir. Beni üzdüğün yorduğun yıprattığın gecedir.
Bir kabahat mi gerçekten kendi dışında birine hayranlık beslemek? ! Gerçekten kırıyorsun beni
Bir nedeni yok. Yalnızca öptüm.

*Kolay değil elbette karşı koymak yüzün küçülürken aynalarda yaşama karşı bir avuç gelen yüreğinle..
Kolay değil elbette gece büyürken ayın çevresinde katlanarak acı da çekeceksin korku da duyacaksın ezilecek sesin herşeye göğüs germesini ögrenip sevgilim insanları seveceksin!

*Bir plak olsam, Zeki Müren çalsam, Bozulsam, Aynı yerde takılsam, Hep tekrarlasam,''ELBET BİRGÜN B...ULUŞACAĞIZ''...!!

*''Seni tanıyamıyorum artık'' derken ne kadar da haklıydın.. Ben de seni sevdikten sonra bir daha hiç kendime rastlamadım...

*Yan yana yürümeyelim diye dar yapılmıştı kaldırımlar ve yine yan yana yürümeyelim diye dar kafalıydı insanlar...

*Oksijensiz bir ortamda nefes almaya çalışmak gibi bir şeydi sen kokan sokaklarda sensiz dolaşmak..

* Bir insan başka bir insanı sıkamaz,insan canı isteyince sıkılır.

*Sana tuz yalatsam; sabaha kadar tuz yerine su'yu düşünürsün. İşte çelişki burada gibi görünse de nesnel hareketin kanıtıdır bu. Bir durumla uyarılan her durum bir başka durumu işaret edecektir. Beni sevdiğini söyledikçe sen ben bir diğerini sevdiğimi hatırlayacağım. Buna ihanet diyemezsin!!!

*Hiçbir lokantada tek başınıza oturabileceğiniz şekilde dizayn edilmiş masa bulamazsınız. Toplum sizi yalnızlıkdan kurtarmak için gerekirse ruh sağlığınızla oynar!..

*Adem, Havva, şeytan yılan ve tanrı ve elma
ha ha
dikkatli bak, biri daha var çalıların arasında.

*Senden vazgeçtim
vaaz geçtim
yine otoban
yine ezilmiş kediler

*Avucumda kendimi ölü taşımaktan sıkıldım
tamam, kabul, kendimden çok, senden az geçtim
sonuç : kendimden rock, senden caz geçtim.

*Kim tutar ki elini bir daha.. İçini kanatan
bir rüya olur bu yara... Bir masalın sonunda ölüme... Aşkını
anlatan bir kadın olur bu defa...

*Ağlarken yüzünü gökyüzüne çevir ki melekler gözyaşlarını silebilsin...

*Üstüne dökmeden sev beni!

*Çat kapı girdin ruhuma kaptın götürdün beni; satılan mal geri alınmaz sevgilim.

*Eyy sevgili; elma dersem çık armut dersem
çıkma! eel-muut".. İster çık ister çıkma. Sen bilirsin artık.

*Bir plak olsam.. Zeki Müren çalsam.. Bozulsam.. Aynı yerde takılsam.. Hep tekrarlasam..
''ELBET BIRGÜN BULUŞACAĞIZ'' !!!

*Kahvenden bir yudum bile almamışsın.
Korktun mu beni kırk yıl sevmekten...?

*Hiç bir düğme olmak istedin mi şu hayatta doğru söyle ben istedim işte...Sırf iliklesinler diye seni bana..

*Seviyorum... affet" dedi ya.!! O an insanın sadece ağzıyla gülmedigini anladım..

*Kapat ağzını sevgilim.! Yalanların cereyan yapıyor.!

*Soğuk ve şekersiz çay gibisinne içimi ısıtıyorsun ne ağzımda güzel tat bırakıyorsun sadece uykumu kaçırıyorsun....!

*Hey kadın! Bacaklarının iç açıları büyüdükçe aşk'ın da büyüdüğünü mü sanıyorsun ?

*Şimdi aynı bardaktan su içemiyoruz ! Ben bunu biliyorum su biliyor bardak biliyor; bir sen bilmiyorsun !

*Turistleri çok severiz biz; misafirperverizdir;ya bir şeyler ikrama kalkışırız ya da tecavüz ederiz. Onları evimizde ya yemek odasında ya da yatak odasında ağırlarız kısaca.Ortası yoktur.

*Bir sırrı tutar gibi tut ellerimi; bir sırrı ağzından kaçırır gibi söyle beni sevdiğini.. Şiddetle ihtiyacım var beni öpmene, dudakların dudaklarımı hacize gelsin...

*Kahvenden bir yudum bile almamışsın korktun mu beni kırk yıl sevmekten?

*AR'mut deyip geçmeyin onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur.

*'Bedenime sahip olabilirsin, ama ruhuma asla' diyenler kasapta mı satılıyor?

*Hani diyordun ya,,
"it gibi seviyorum seni"...
Aşk bitti !
İtliğinle kal ...

*Beni bir öküz sanma sakın. Çünkü sen, o kadar hülyalı bir tren değilsin!

*Attığın kazıkları saklıyorum.. Saklıyorum ki, gün gelip bana döndüğünde seni oturtacak yerim olsun.

*Geri gelmemelisin. Ya olduğun yerde kalmalısın ya da gittiğin yerde.. Sen bu hayatta gördüğüm en hoş'çakal'sın neticede.

*Tecavüzden sonra "zevk aldın mı?" diye sormak nasıl abesle iştigalse,
gidişinin ardından aylar sonra arayıp,,
"Nasılsın, ne yapıyorsun?"
diye sorman da o kadar abesti işte...
"Uyuz bir itin kasığındaki pire kadar mutluyum...
Ve başını çöpe soktuğu için,
kıçı açıkta kalan bir kedi kadar tetikteyim..."
Tut ki mutluyum...
Tut ki yıkıldım....
Sana ne !!!

*Özne olmayı bırakıp; zamir oldum, edat oldum, yüklem oldum.
Ama senin gibi, aşk ile ihanet arasına bağlaç olmadım asla.

*Kusura bakma dünya, biz seninle anlaşamıyoruz..!
Ya ben sana fazla geliyorum,
Ya da sen benim hayallerime dar geliyorsun...
Ayır bizi hakim bey. .
...Zaten görücü usulü evlendik. .
...Ne ona sordular bunu alır mısın? diye,
Ne de bana sordular dünya'ya gelir misin? diye...

*Hiç, bir düğme olmak istedin mi şu hayatta doğru söyle,
Ben istedim işte.
Sırf iliklesinler diye seni bana...

*Sorarlarsa, "NE İŞ YAPTIN BU DÜNYA DA? "diye,
Rahatça Verebilirim Yanıtını :
YALNIZ KALDIM.. KALABİLDİM..
ALTI MİLYARIN ARASINA DOĞDUM VE HİÇ BİRİNE ÇARPMADAN GEÇTİM ARALARINDAN!!

*Tanrı soracak sana, neden bırakıp gittin?
-iyi ezberle!
-sevmiyordum diyeceksin.
-Tanrı bana soracak, niye bu kadar sevdin?
-...duyma söyleyeceklerimi,
-unut gitsin!"..

*Sana bol sex ve seyahat içerikli bişey öneriorum: si..tr git..

*Seni aldattım sevgilim. anamı si.seler yeridir..

*Şimdi sen gittin ya şairin dediği gibi herkesi sana benzetiyorum... Bu da mı ****** çocuğu acaba diyorum.

*Oral sevmiyorsan adımı alma ağzına..!!

*Dün; ''Seni seviyorum'' dedin.. Bugün; ''Bitirelim''..! Söyle şimdi "Dün mü şerefsizdin yoksa bugün mü?''

*Pardon, aşkı nerede bulabilirim ?
Şu köşeyi dön, ana avrat dümdüz git, orada kime sorsan gösterirler...!

‎*5 duyu organin var beni hala kıcından anliyorsun ya pes!

*Ah be anne..Taşa oturma karnın ağrır diyeceğine, aşık olma kalbin kırılır deseydin. Taşlardan ayırırmıydım hiç kıçımı..

*Aşkla saklambaç oynarken
ebe beni saklandığım yerde unuttu.
Çıktım baktım kimse kalmamış;
hay ben bu aşkın ebesini !!!

*Git gidebildiğin
yere kadar .. bu liman da kaybettiğim ilk gemi sen değilsin.Ama
şunu unutma!. rıhtımda kalanı değil çekip gideni vurur fırtına

*Bilirsin beceremem yasamayı.. Bir damla su olsam , gider rakıya damlarım

*Kanayan yaralarına kan dursun diye başka bedenler basarsan,
Mikrop kaparsın...

*Ben bittim sevgili,
Sen bir el daha oyna...

*Eskiden Ali ata bakardı şimdi karıya kıza! eskiden Işık ılık süt içerdi şimdi wotka,redbull..eskiden İpek ipi tutardı şimdi ahh ipek ahhh :)

*Balık tavada neden yanar,
denizde fazla açılan biri neden boğulur,
bir kadın neden hamile kalır? '
Üç sorunun da yanıtı tek ve aynı.Yanıt:
'Zamanında çıkartılmadığı için.'

*Bu gece benim için en iri şeyi ağzına al. Evrendeki en iri şeyi : ADIMI

*Salıncakta sallanırken öğrendik git-gel yapmayı...

*Git' kelimesini kabul edemem, g'yi alırım ama; göz yaparım, gel yaparım, gam yaparım... Kalanını götürebilirsin, kolye yap mesela, hiç olmazsa adın yazar üzerinde...

*Eğer .rospuluk rütbe olucaksa, seni temin ederim ki mareşal olacaksın !

*İsmin halleri gibi sevdim seni her halinle..i hali..e hali..de hali..den hali..en çok da yalın hali..

*Ciddi söylüyorum beni bir daha arama , ruhumu arama
yasak belge arıyorsan kalbim , uyuşturucu arıyorsan adın var sadece ardımda..

*Sana dokunduğum günlerde bana 'sevgilim' derdin, şimdi 'i*n*' diyormuşsun, çok güzel, ama burada biraz sonbahar kalmış. ihanet kalmış, bencillik kalmış.

Unuttum sana yazdığım mektubun altına adımı yazmayı: Belki hatırlarsın beni, senin çok eski bir casusunum aldattığın...!

"Çocukluğumda kendimi yerden yere vurup, ağlayarak anneme aldırdığım, dış görünüşü güzel, içi ise hep çürük çıkan elmalı seker gibisin. Aranızdaki tek fark; o elmalı, sen el/malısın."

"Aşk söyle ne oldu sana ? Hastalandında mı ''yataklara'' düştün ..?"

"Sansürsüz bir film kadar tatsızdı sevişin. Bacak aralarında aradın hep aşkı. Annen mi cahildi be sevgili kalp nerde diye hiç mi sormadın."

"Üşüdüm dedim !.. Bir dakika, üstüme birşeyler alıp geliyorum dedi.. Nasıl ya, üşüyen benim ama dedim ?.. Tamam işte, sen içimdesin ya dedi ; Isındım"

~ Bugün olağan bir randevumuzdu
Cafe dedim istemedi sinema dedim beğenmedi .
Nezih bir meyhanede buluştuk
çümbüşlü tavernalı bir mekandı.
Ne içersin dedim;Rakı dedi şaşırdım!
şarkılara kadeh kaldırıp ses eskitti bayıldım,
meze dedi peynir dedi hani yokmu kavun dedi ayıldım,
İçtik matiz olduk.
Üstüne bi bira yapda içelim dedi;
İşte... o an sevdasına kapıldım.
Bu gecede kafamı seviyorum.. ~

" Gözyaşları bile aynı anda çıkmaz bir yüzde iki ayrı gözden ,
Vahşi yağmur sesleri duyuyorsan sana gelen bir hayal vardır "

Tecavüzden sonra “Zevk aldın mı?” diye sormak nasıl abesle iştigalse,
Gidişinin ardından aylar sonra arayıp “Nasılsın ?” diye sorman da o kadar abesti işte

Sar-hoş et beni

Gidiyorsun işte! Bir kenti terkediyorsun. Belki de sonsuza kadar. Sonsuzluk neyse, ne halta yararsa, sonsuza kadar kadar terkediyorsun belki de. Kaybolan farlara, stop lambalarına şöyle seslenmek geliyor içimden:
-'Ben bir silahım! Ama hiçbir silah yaralamaz insanı, bir başka insan olmadan!'

Bileğimi kestim / bileğini kestin: ordan çektiğimiz iki damarı bağladık birbirine. Artık büyük dolaşım'ın adı, SEVDA'dır! İçimde hissederken kanını, bu şehrin daraldığını / aşağılara doğru genişlemek istediğini düşünüyorum. Kanın beni üşütüyor. Sen sakın menenjit olma, e mi?

Yüreğimi ona verdim, lades!
Yeni aşklar sunmayın bana, aklımda!

“sevgilim!
sana eşim diyemem!
eşim demek, benzerim demektir
ben, bana benzeyen birini sevemem!”

Vejeteryan olduğunu söylüyorsun ama yemediğin y... kalmamış

Topic tarafımdan sürekli güncellecektir.* 8)

- Resim Silinmiş.​

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
CherryBrandy demiş ki:
Evet arkadaşlar bu kadar çok sevilen ve tutulan bir şairin neden kendine özel bir bölümü olmasın? Sitenin çeçitli bölümlerinde Küçük İskender'in sözlerini gördüm ve bunların artık bir konu altında toplanması gerektiğini düşüdüm.
adam haklı beyler

Ya bu adamın sözleri çok güzel ama bu sözleri bir erkeğe yazıyormuş öyle duydum :roll:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
adam gay zati tabiki erkek aşklarına yazacak.

Ps : daha eski topiclerimde var orada ki sözlerde eklenirse çok bahtiyar olurum 8)

>> Bir plak olsam, Zeki Müren çalsam, Bozulsam, Aynı yerde takılsam, Hep tekrarlasam,''ELBET BİRGÜN B...ULUŞACAĞIZ''...!!

>> ''Seni tanıyamıyorum artık'' derken ne kadar da haklıydın.. Ben de seni sevdikten sonra bir daha hiç kendime rastlamadım...

>> Yan yana yürümeyelim diye dar yapılmıştı kaldırımlar ve yine yan yana yürümeyelim diye dar kafalıydı insanlar...

>> Oksijensiz bir ortamda nefes almaya çalışmak gibi bir şeydi sen kokan sokaklarda sensiz dolaşmak..

Journalist

Aileden
>> Bir insan başka bir insanı sıkamaz,insan canı isteyince sıkılır.

>> Sana tuz yalatsam; sabaha kadar tuz yerine su'yu düşünürsün. İşte çelişki burada gibi görünse de nesnel hareketin kanıtıdır bu. Bir durumla uyarılan her durum bir başka durumu işaret edecektir. Beni sevdiğini söyledikçe sen ben bir diğerini sevdiğimi hatırlayacağım. Buna ihanet diyemezsin!!!

>> Hiçbir lokantada tek başınıza oturabileceğiniz şekilde dizayn edilmiş masa bulamazsınız. Toplum sizi yalnızlıkdan kurtarmak için gerekirse ruh sağlığınızla oynar!..

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
adem, havva, şeytan yılan ve tanrı ve elma
ha ha
dikkatli bak, biri daha var çalıların arasında.

senden vazgeçtim
vaaz geçtim
yine otoban
yine ezilmiş kediler

avucumda kendimi ölü taşımaktan sıkıldım
tamam, kabul, kendimden çok, senden az geçtim
sonuç : kendimden rock, senden caz geçtim.

Yukarı Alt