Yorumların Çok Güzel...Direkt Alıntılamam Yetiyor :)Wax Whine demiş ki:Kriz başbakanı teğet geçer, vatandaşın orasına burasına girer.![]()
vuramamış pushtu len adam ii nişan alır atar alnının şakağından vurur besw1ss demiş ki:
Benim söylemek istediğim fakat bir türlü ağzımın varamadığını sen söyledinIZNOGOUD demiş ki:vuramamış pushtu len adam ii nişan alır atar alnının şakağından vurur besw1ss demiş ki:![]()
![]()
Bushtada iyi refleks varmışWax Whine demiş ki:Benim söylemek istediğim fakat bir türlü ağzımın varamadığını sen söyledinIZNOGOUD demiş ki:vuramamış pushtu len adam ii nişan alır atar alnının şakağından vurur be![]()
![]()
![]()
aynen öle vallaWax Whine demiş ki:Kriz başbakanı teğet geçer, vatandaşın orasına burasına girer.![]()
Bölüm için gayet uygun bir konulanger01 demiş ki:1)ulen burası siyaset yeri mi?Ayrıcada teğet geçmesi aynı zaman da yavaşça gelmesi anlamınada gelir.Lütfen her şeye bilmden yorum yapmayalım.Sen bi de Avupaya Amerikaya git bakalım o zaman neresinden geçtiğini anlarsın.
2)Hadi onu da geçelim sağolsun krizi getirmek için Aydın Doğan gibi zekilerde var.Adam daha ortada fol yok yumurta yok basın yoluyla bağırdı 'Kriz geldi kriz geldi!!!' diye.Vatandaş korktu doğal olarak parnik havasında bankalradan paraları çekti, borsa düştü.Al sana kriz.Tabi bu adam zeki ya bide ürününü normal fiyattan sattı.Parayı kırdı.
3)Ben size krizin tanımını sorsam çoğunuz tanımını yapamaz veya saçmalar.Ben söyleyim
Kriz:borsanın düşmesi, doların yükselmesi
Tabi krizi fırsata çevirmek isteyen de çok olduğu için işçi çıkarmaları her 'kriz' denmesinde normal birşey
4)Orada bide farkettiyseniz Deniz Baykal krizi iple çekmesi benim komiğime gitti.
5)sizden bir ricam var lütfen güvenilir ve tarafsız basın-yayın kuruluşlarından global krizin ekilerini araştırın lütfen ozaman halinize şükredersiniz
Neden olayı bu kadar büyüttün?langer01 demiş ki:1)ulen burası siyaset yeri mi?Ayrıcada teğet geçmesi aynı zaman da yavaşça gelmesi anlamınada gelir.Lütfen her şeye bilmden yorum yapmayalım.Sen bi de Avupaya Amerikaya git bakalım o zaman neresinden geçtiğini anlarsın.
2)Hadi onu da geçelim sağolsun krizi getirmek için Aydın Doğan gibi zekilerde var.Adam daha ortada fol yok yumurta yok basın yoluyla bağırdı 'Kriz geldi kriz geldi!!!' diye.Vatandaş korktu doğal olarak parnik havasında bankalradan paraları çekti, borsa düştü.Al sana kriz.Tabi bu adam zeki ya bide ürününü normal fiyattan sattı.Parayı kırdı.
3)Ben size krizin tanımını sorsam çoğunuz tanımını yapamaz veya saçmalar.Ben söyleyim
Kriz:borsanın düşmesi, doların yükselmesi
Tabi krizi fırsata çevirmek isteyen de çok olduğu için işçi çıkarmaları her 'kriz' denmesinde normal birşey
4)Orada bide farkettiyseniz Deniz Baykal krizi iple çekmesi benim komiğime gitti.
5)sizden bir ricam var lütfen güvenilir ve tarafsız basın-yayın kuruluşlarından global krizin ekilerini araştırın lütfen ozaman halinize şükredersiniz